10000-Krat Flint vžigalnik Stalno Tekmo Napadalec Prenosna Steklenica Oblikovan Preživetje Orodje za Lažji Komplet za Zunanji

€4.19

€5.16

-18 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Specifikacija:

Teža: 37g

Kategorija: Cigaretni Dodatki

M aterial: kovina

Opomba: nova kerozina lažji ne vsebuje olja in mora biti napolni sama po sebi.Na voljo v naši trgovini, v dodatki za kerozin, stolpec.

Navodila za uporabo kerozina, vžigalniki:

Natakanju goriva telefona korakom:

1. Odprite pokrov .

2. Klicanje gibanja .

3. Obrni, odprite dno bombažno blazinico ali injicirajte kerozina iz dna bombažno blazinico luknjo.

4. Po natakanju goriva telefona, jo vstavite v ohišje in ga uporabljajo.

5. Upoštevajte, da se lahko napolni tudi polno.Prosimo, bodite pozorni na varnost, prvič, ker je mogoče razlitega olja in celotno telo bo vnamejo.

Posebno opomnike

1. po oskrbi in pekoč občutek, bombaž stenj bo pa črni in postanejo enako kot stari pralni.Poleg tega, če ga ne uporabljate po natakanju goriva telefona, bo to povzroči vžig stopnja za zmanjšanje in da bo težko, da vžge v prihodnosti.

2. To je pogost in normalen pojav za notranjost omare se rusted.To je posledica ostankov kemičnih snovi v površinski obdelavi.Ob istem času, v dnevni uporabi, smo pogosto vstavljanje in odstranjevanje trenja.Ob istem času, grobo notranja struktura, boljši pralni.Jedro je pritrjen tako, da ne postanejo preveč ohlapno.Tako da ne namerno proslavi znotraj gibanja.Če je gibanje je svoboden med uporabo, prosimo, izvlecite gibanja in nežno tapnite dnu gibanje strani.Ponovnega je OK.

O VRNITVI & VRAČILO

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO OBEH Kupec

Oznake: moški vžigalniki, 100 jeziku, preživetje multi orodje, človek butan lažji, ogenj napadalec, kristalno lučka, varnostni ključ za čoln, dupont st, ples keychain, cigare baklo

Material PU
Poreklo CN(Izvora)
Tehnika Motnega

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi