50 g visoke kakovosti grobo naravno vino rdeče granat zdravilnimi kristali raw dragih kamnov za DIY izdelavo nakita veleprodajno ceno

€11.60

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Naravno vino rdeče granat raw gemstone

teža:50 g

Package: bo pack ed s bubble v notranjosti in varnost vrečko zunaj

Obvestilo:

*Vsak element, ki je drugačen, bomo dobaviti blago na naključno, vendar bomo izbrati najboljše eno za pošiljanje, da ste, hvala vam za vaše zaupanje in razumevanje. *Odvisno od velikosti dlani in Kotom fotografiranja, bo prišlo do napake velikosti.Glejte podrobnosti izdelka teža.Hvala!

Opozorilo

1# Vse elemente, ki so strel v naravno svetlobo.Kot je znano, da vse, vsak naravnega kamna ima svoje značilnosti, in ni natančno enako obstoj.Prosim, ne moti, če izdelkov, ki ste jih prejeli, so drugačne od tistih, ki so na sliki.

2# Mednarodne Kupce prosimo, upoštevajte, uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost.Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred ponudb/nakupu.

Dostava

1# Bomo dobaviti blago v roku 3 delovnih dni po plačilu.Prosimo, da potrdite svoj naslov za dostavo v tem obdobju.

2# Element, ki bodo dobavljeni iz Kitajske Objave po Standardni Mednarodni Ladijski promet (s številko za sledenje).Običajno 10 do 30 dni,nekaterih državah lahko od 30 do 60 dni.

Po-prodaje

Če niste zadovoljni z izdelki, ki jih prejmete, vas prosimo, da nas kontaktirate v času.Bomo poskušali naši moči, da reši težavo namesto vas.Bomo ročico v položaj glede na dejansko stanje posameznika.

Povratne informacije

1#, vas Prosimo, da nas kontaktirate, če imate kakršnakoli vprašanja.

2#, Če ste zadovoljni z izdelkom prejeli, vljudno prosim, da nas ugodne komentar.Vaši oceni je najboljša spodbuda za nas.Najlepša hvala!

Oznake: zelena granat, področje kamna, feng shui pixiu mantra obroč, kristalni kamen, raw dim, Crystal, larimar kamna, raw granat gemstone, veliko naravnih dragih kamnov, , drobne naravnih draguljev

Slog feng shui
Blagovna Znamka DH JINGKA
Material Crystal
Regionalna Funkcija Afrika
Tema ljudje

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi