Visoka Moč 3000W 10*2.15 palec/3,0 palca 205 50H WP DC Hub Motor za motorno kolo, Električni Skuter

€232.08

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Visoka Moč 3000W 10*2.15 palec/3,0 palca 205 50H WP DC Hub Motor za motorno kolo, Električni Skuter

Za 10palčni E-Skuter pesto kolesa motor, ki ga je mogoče uporabiti za električni skuterji, električna kolesa.Imamo 10x2.15inch in 10x3.0inch velikost za izbiro in zavora se lahko zavor in boben zavore.

Motorna Spec

Kako Izbrati Primeren Motor

Pred oddati naročila, pls.poskrbite, da bo v nadaljevanju vprašanja prvič: 1) ali je ta motor uporablja za svoj električni skuter ali motorno kolo? 2) Kaj je motorno kolo velikosti iščete?Imamo 10x2.15inch, 10x3.0inch, 12x3.5inch, 13x3.5inch velikosti za vašo izbiro. 3) Kaj je napetost in max.hitrost vašega vozila? 4) Disk zavore ali boben zavore?Za visoke hitrosti, priporočamo uporabo zavor. 5) za Vsako reuqirement na plezanje uspešnosti? 6) Druge zahteve?

MIN=voltge*RV

Dejansko, za naš motor z omejeno RV podatkov po proizvaja.Na primer, 10palčni motornih 1500w WP vrste, ki imajo tri možnosti RV podatkov lahko za svojo izbiro. 9RV, 11RV in 13RV.In vrt. / min=napetost*RV, zato lahko izračunamo vrt. / min, ki jih sami, ko boste potrdili, da nazivna napetost, ki jo želite uporabiti.

Speed & Navora

Ko moč motorja konstantni, hitrost in navor motorja z Anti-sorazmeren odnos, večja hitrost, ki jo izberete, manjši navor boste dobili.Torej, tukaj imamo tri različice(navor različice, ravnotežje, različico in hitrost različica) za svojo izbiro.Lahko zoper to SPEC stanja.

Ujema krmilnik in komplete

Visoke hitrosti, tip motorja pri višjih zahtev upravljavca, ker high speed motor z več bakra in potrebujejo večji tok.Nato lahko sledite našim SPEC stanja predlagal tekmo DC in fazni tok.

Naše Prednosti

Pogosta VPRAŠANJA

Q: ali ste trgovsko podjetje ali proizvajalec ?O: mi Smo tovarni.Dobrodošli na debelo & izdeluje za preiskavo.Q: Kaj je mini red ?A: mini naročilo je 1 pc za parka Model.V customzied krmilnik odvisna.Q: Kako dolg je vaš čas dostave ?A: na Splošno je 2 -5 dni, če je blago na zalogi.ali je 10-20 dni, če blago ni na zalogi, je glede na količino in prilagodite zahteve.V: Kakšen je vaš plačilni pogoji ?A: Plačilo 100% vnaprej.TT , Paypal , na Spletu je na voljo.Q: Kako o garanciji ?A: 1 leto, vendar pa jo je treba s pravilno delovanje.Napačno delovanje in odklepanje tipa regulator je brez garancije.Q: ali ste za dobavo blaga za osebno ?A: Ja, seveda.Medtem iščemo prodajalca v tujini, če so vse zainteresirane, pls.stik z nami prosto.Q: Kako o carinjenja ?A: ne moremo odgovoren za carinjenje in carinske tarife, skoraj državi ni problem.Vendar nekaj posebnega države, kot so Brazilija, Egipt itd.To je odvisno od zmožnosti prejemnika, da ne carinjenje.Tako smo tudi ne prevzema vračilo če se blago ne more mimo carinjenje.Q: Za ladijski promet?O: Včasih online shipping stroški in način dostave ni pravilna, bomo izbrali najbolj priročno dostava pot do vas in vas bo obvestil, preden odpremo.Hvala vam za vaše razumevanje.

Oznake: odraslih motorno kolo, električni motocycle motornih, motorcycl, masa kolesa, kolesa, electr skuter, 3000w hub motor, 12v motor, electr motornih, 3000w električni motor, hub motorna kolesa

Drop-outs 200mm
Element Širina 2.15inch/3.0inch
Vrsta Materiala Aluminij
Država/Regija Proizvodnji Kitajska
Drugi Del Število WP3000w
Poreklo CN(Izvora)
Postavka Dolžina 10inch
Umestitev na Vozilu Zadaj
Posebne Funkcije Pogon
Blagovna Znamka NoEnName_Null
Proizvajalec Številka Dela WP3000w
zavore Disk Zavore
Postavka Višina 10inch
Vrsta Motorja hub motor
Element Teža 14kg
Izmenjave Številka Dela a

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi