Sodobna Visi Self Zalivanje Cvet Pot Stackable Navpično Planter Steni Visi Cvet Planter Trpežne Za Vrt, Balkon

€3.19

€3.62

-11 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Opis:

Material: varstvo Okolja PP smole materiala

Barva: svetlo zelena, vojske, zelena, bela, črna

Velikost: kot na sliki

Značilnosti:

- Izdelana iz visoko kakovostnih, odporen na udarce, je okolju prijazen PP smole, v kombinaciji z UV-odporen in anti-aging materialov.

- Spodnji sonce cvet design, rastlin dihanje, kaplja nemoteno, preprečili gnile korenine.

- 45-stopinjski znanstvenih kota načrt, ki je ugodno za rast in razširitev rastlin, zaradi česar rastline več tri-dimenzionalni in polno.

- Samodejno kapljično namakanje PE reža za kartico je mogoče namestiti kapljično namakanje sistema, prihranek časa in napora v napajanje.

- Iron neto reža za kartico je ležal na hrbtu, kar je priročno za namestitev, enostavno razstaviti in svobodno združujejo.

- Visi uho načrt, ne boji močnih vetrov, stabilna, kot Gori Tai.

Paket je vključeno:

1 x Stenski Planter

/ O ponudniku / Na - Čas Dostave Celotno vračilo če izdelek ni prejel v zagotovljena dostava časa Zaščite 15 dan več zaščite po tem, ko bi zaključku Vrne Dodatno Vrne katerikoli izdelek,samo tiste, v odličnem stanju Zagotovljena Kakovost Zagotovljena Kakovost ali Polno nadomestilo

Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo, da reši vsak problem in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

Oznake: obraz pot, balkon sajenje, vodja pot, jardin, lonec, rdeče drevo, beaded viseče košare, vertikalni klub, kovin, železa, ki visi cvetlični lonček, green panel steno

Slog Sodobno
Uporabljajo Z Cvet/Zelenih Rastlin
Material Plastični
Poreklo CN(Izvora)
Uporaba Pogoj STENE
Vrsta Viseče Košare

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi