Aqara Inteligentni Temperatura Vlažnost Senzor, Wifi Brezžično Realnem času Bujenja Inteligentni Detektor Prek spletne Nadzor Pametni Dom

€10.19

€13.96

-27 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Aqara Inteligentni Temperatura Vlažnost Senzor, Wifi Brezžično Realnem času Bujenja Inteligentni Detektor Prek spletne Nadzor Pametni Dom

Značilnosti:

To lahko v realnem času zazna temperaturo in vlažnost stanju.To bo samodejno opozorilo, če je temperatura in vlažnost je nenormalno.

Lahko enostaven nadzor nad temperaturo in vlažnost spremeni za pregledovanje podatkov po zgodovinskih zapisov; APLIKACIJE za nadzor: bolj priročen za uporabo.

S sposobnost ujemanje za Xiaomi pametne naprave, kot so prehod daljinski upravljalnik, pametno vtičnico, vsestranski upravljalnik, itd.Ta senzor je lahko pomagal ustvariti pametne doma.

To lahko spremlja temperaturo, vlažnost in zračni tlak, in lahko nato spremenite okolje pošiljanja obvestila na svoj telefon preko APP.

Kaj je več, je to pametno tipalo, ki je enostaven za nadzor temperature in vlažnost spremeni za pregledovanje podatkov po zgodovinskih zapisov.

Uporabiti ga je mogoče kot povezan model za gospodinjski aparati in vmesnika za povezavo.

Podpora online radio, čas samodejni vklop / izklop.Vgrajeni svetlobni senzor, 16 milijonov spremenljive barve noč lučka samodejno vklopi, ko je v nizko svetlobnih razmerah.

Opisi:

Naredite vaš telefon bolj občutljivi in da bi vaš dom pametnejši.

Temperatura natančnost merjenja je -0.3 - 0.3 stopnjo; Vlažnost natančnost merjenja je -3 - 3 odstotke.

Ta postavka se mora ujemati z Xiaomi večnamenski prehod za uporabo.

Specifikacije:

Velikost izdelka:36×36×11.5 mm

Barva: bela

Paket je vključeno:

1 x Temperaturni Senzor Vlažnosti

Opombe:

Prosimo, dovolite 0-2 mm napak zaradi ročnega merjenja, hvala za razumevanje.

Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Prosimo za razumevanje, hvala vam!

Oznake: nadzor temperature, moški higrometer, ikon senzor temperature, mestno termostat, aqara vrata, xiaomi zunanji temperaturni senzor, aqara, G2H, zigbee, doma dekor

Material Plastični
Vrsta Prikaza Digitalno
Vrsta Napajanja Polnilnik
Blagovna Znamka ACEHE
Teorija Senzor Temperature
Poreklo CN(Izvora)
Velikost Zaslona 1.9 Cm & V
Uporaba V zaprtih prostorih
Številka Modela ZN689500
barve Bela
Slog ročni
Max Merjenje Temperature 49°C In Pod

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi