Naravno Rumeno Jade Guanyin Ogrlico, Obesek, Kitajski Vklesan Čar Nakit Dodatki Modni Amulet za Moške, Ženske Srečen Darila

€7.73

€11.19

-30 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Obesek Velikost : O 48*34*7 mm

Dragi Kupec,Zaradi ročno merjenje in Jade naravno nastala,Naključno dostave,ki lahko obstaja majhna razlika v barvi,prosimo, prevladujejo v naravi.

Dragi prijatelj,Smo strokovno trgu na debelo tukaj,ki vam lahko zagotovi najboljše kakovosti.

Če naletite na kakršne koli težave v procesu nakupovanja,prosimo, obrnite na nas,Mi bo odgovor čim prej, ko bomo prejeli in bodo poskušali naši moči, da reši težavo namesto vas!Upamo, da so vsi Kupci dobijo zadovoljstvo.Naš končni cilj je, da vam lahko uživali srečno nakupovalno izkušnjo.

Dragi kupec,Zahvaljujemo se vam, da so testirani za svoje pozitivne povratne informacije in petimi zvezdicami, vrednotenje in bomo naredili enako za vas.Če niste zadovoljni z nakupom,Prosimo, obrnite na nas pred odhodom slabo povratne informacije, da bi dobili pomoč.vedno bomo poskušali naše najboljše, da bi rešili vse težave!

Oznake: guanyin kip, guanyin, roza jade obesek, kitajska srečno čare, zemlja obesek, laavendar jade ogrlica, rezilo multi orodje, naravne barve jade ogrlica, buda jade obesek, jade zodiak

Blagovna Znamka abay
Vrsto Certifikata CMA
Obeski Vrste SOLITAIRE
Strani Kamna NOBEN
Slog Trendy
Obliko\vzorec guanyin
Glavni Kamen Jade
Kovine Tipa NOBEN

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi