Realističen Dildo, Vibrator Ogrevanje na opozarjanje z vibriranjem Velik Ogromen Penis G Spot Sex Igrače za Ženske, USB za Polnjenje, Brezžični Vibrator

€21.77

€36.27

-39 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Realističen Dildo, Vibrator, Električno Ogrevanje Velik Ogromen Penis, Dildo, USB za Polnjenje, Brezžični Vibrator

Skrivnost package: Nihče ne ve, kaj je to vključeni, dildos, bo poslana vam z diskretno paket.

Opis izdelka

1. Velikost: 22*4 CM, ZA 22,5*4 CM

2. Material: Medicinski Silikon

3. Squirming dildo, vibrator, gor in dol penis, vibrator, s močne in močne vibracije.Lahko uporabite daljinski upravljalnik, ki uživajo različnih dildo vibracije.

4. Ponaredek penis je izdelan z brezžičnim daljinskim upravljalnikom.Ki omogočajo nadzor do 10m razdalje.

5. Boste našli silikonski vibrator je tako resnično, ko ste ga dobili.Mehka, trdna silikonski material je počutim tako super, tako pravi, v roki.

6. Ne glede na to, da ste pari, naravnost, gejev, en moški ali ženska, naše seks dildo je večji sex igrače za vsakogar.

7. 8.66 Palca velik dildo, vrhunsko v velikosti, popolnoma spodbujanje ženskega g samem.

8. Realističen dildo je oblikovan z veliko sesalno skodelico, ki vam omogoča, da spustite svoje roke, in doseči orgazem brez težav.

9. Naše sesalni dildo je narejen iz medicinskega silikona material, nestrupen, brez vonja. 100% vodoodpornega materiala zagotavljajo, da lahko uporabljajte v mokrem okolju.

Opomba:

1.Čiščenje izdelka pred in po uporabi operemo s toplo vodo in antibakterijsko milo ,nežno obrišite z brisačo ali mehko krpo.

2. Pred uporabo dodamo kapljico ali dve od vaš najljubši spola lube, da dildo penis.

Fotografije Kažejo:

Najlepša hvala za ogled naše izdelke :)

Dostava In Sledenje

Mi ladje po vsem Svetu.

Vsa naročila se obravnavajo in dobavljeni V roku 2 delovnih dni.Številka za sledenje, bo poslana po obdelave.

Za naročila manjša od 2 KG, naročila, bo poslana preko Kitajske Post Navadne Majhne Paketni prenos (15-60 dni), Kitajska Post Air Mail (10-38 dni).Za oddaljeno območje, bo morda trajalo dlje.

Za naročila več kot 2 KG, naročila, bo poslana preko DHL, FEDEX, EMS, da države NE samoti, traja 5-7 dni.Če je naslov samoti, lahko izberete možnost, da dodatno plačati stroškov iti DHL, FEDEX, EMS, ali smo lahko jih pošljite v 2 paketov za vas.

Vračilo & Politiko Vračanja

Če ne boste zadovoljni z izdelkom, ki ste ga prejeli, prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate kadarkoli.Bomo poskušali naši moči, da reši problem.

Če se želite vrniti vaš nakup, prosimo, pošljite izdelek(i) nazaj k nam in bomo vračilo izvirno nakupno ceno.Vse se vrne, mora vključevati vse originalne predmete, nepoškodovano, v re-saleable pogoj, vsi originalni embalaži vključno s priročniki, garancija oblik, itd.Ladijski promet in manipulativni stroški se ne vrača.

Carinske dajatve

Nismo odgovorni za vse carine, uvozne dajatve.

Povratne informacije

Odjemalcev storitev je vedno naša prva prioriteta.Bomo po najboljših močeh, da zagotovijo dobre storitve za stranke, da bomo lahko dobili svojo najvišjo oceno.Mi bi vesel, če bi nam 5star rating.

Če imate kakršne koli težave s točko, ki ste jo kupili, pls, da nas kontaktirate in potrudili se bomo, da se problem rešen.Pls poskrbite, da se obrnete na nas, preden se odpravite morebitne negativne ali nevtralne povratne informacije.Wersquod radi imeli priložnost, da skrbijo za morebitne nevšečnosti za vas.Hvala!

Oznake: sex igrače, ženska, velika viberator, rudnik seks igrače, e stim, seks igrače, super silikonski vibrator, sex igrače za žensko konj penis, vibrat, seks stroker, petelin

Material Silikonski Vibrator
Številka Modela ZJB01
Ime Realističen Dildo
Funkcija 1 brezžični vibrator
Velikost 22*4cm, 22.5*4cm
Nespodobno Sliko No
Funkcija 4 Pravi Penis
Vrsta Palico
Blago Certifikat Kakovosti ce
Funkcija 2 Sex Igrače Dildo
Postavka Vrsta Vibratorji
Spolnost No
Funkcija 3 penis vibrator

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi