100 Listov Sublimacija Pralni Inkjet A4 Temno Papir za Prenos za Dark T-Shirts Temno Bombažne Tkanine Toplote Pritisnite Tiskanje

€62.17

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

100 Listov A4 Inkjet Temno Majico Thansfer Papir, Bombaž, Papir za Prenos za Dark T-Shirts Temno Bombažne Tkanine Toplote Pritisnite Tiskanje

Temno Inkjet Papir za Prenos, 100 listov/paket .Ustreznost za temno bombažne tkanine.Najvišja hitrost prenosa toplote pritisnite tiskanje:99.975%.Pozor:prosimo, uporabite inkjet tiskalnika s črnilom pigmenta.Prenos Temp: 330° C;Čas Prenosa:18 sekund za temno cotton t shirt tiskanje prenos.Brezplačno Darilo: 2pc visoko temperaturna obstojnost traku

Velikost: 8.5 palca * * 11 inch(A4) Tip:Temno Inkjet Prenos Toplote Pape Uporabe: Temno Bombažno majico,Temno Bombaž Fabri Združljiv Tiskanje: Inkjet Printe Package: 100 kozarcev/vrečko Roll paket je na voljo v(105*20000/30000cm),dobrodošli, da prilagodite velikost

Prosimo, shranite v zaprti opp vrečko in v suhem in dobro prezračevanem mestu.

Trademanager: cn1001585695

Skype: Lahko Wang

Telefona ali SMS: +86 18869913358

Whatsapp: +86 18869913358

Sprejemamo Alipay(DEPOZITNI) v prednost,

Če želite plačati s paypal,pls nas kontaktirate, da se paypal račun.

Če plačila ni prejela, bomo poslali končno obvestilo.Dva dni po obvestilu, da bo preklicano in element, ki bo izšla nazaj na zalogo.

Uvozne dajatve, davke in lokalne pristojbine niso vključene v predmet, ceno ali stroške dostave.

Dajatve so stroški kupca odgovornost.

Prosim, pustite messge koliko delare za vrednost.

Pošiljanje blaga, takoj ko je mogoče, po vaše plačilo opraviti preverjanje www.atticus.si med tednom(razen ob vikendih in praznikih).

Prosimo, poskrbite, da vam zagotovi pravilna,natančna in podrobna shippingAddress.(vključujejo :ime,telefonska številka in naslov se uporablja za ladijski promet, uporabniško ime ).

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!

Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

1. Nazaj/Vračilo je sprejeta v roku 7 dni, ne Bomo povračilo ladijski promet pristojbina na donose, ki niso pokvarjena.Prosimo, kontaktirajte nas za povratni naslov.

2. Da bi se izognili dostave izgubil, vrniti je treba urediti z register letalom, vse vrne poštnine treba ga plača kupec.

3. Prosimo, da predmet, ki ostanejo originalno pakiranje, vključno z vso opremo in dokumentacijo, ki je priložena izdelku.Podatki morajo biti ustrezno pakirani, da bi se izognili poškodbam med prevozom.Izdelek (- e) poškodbe med tranzitom boste razveljavili garancijo.

Če se ne prilega na vas, sprejmemo samo ne poškodovane predmete.

Naše podjetje se nahaja v Kitajska Blago City - Yiwu,z dobro vodenje ekipe, odlično marketinško osebje in strokovno tehnične sile.

Specializirani smo za različne vrste heat tiska stroj in sublimacija potrošni material.Certificirani s CE standardom, naši izdelki se prodajajo tudi v domačem in čezmorskih trgih.Naš paleto izdelkov: DIY osebno tiskanje, sublimacija potrošni material, umetnost in darila itd.Z visoko kakovost in dobre poprodajne storitve, povratne informacije, pohvale in zaupanje naših kupcev.

Naši glavni proizvodi so followings: toplotno pritisnite stroji,3D toplote pritisnite stroji,sublimacija prevlečeni skodelice,sublimacija plošče,steklo,kamen,ploščice,uganke,klobuki,telefon primerih,t-majice,blazine prevleke,šolske torbe,prenos toplote črnila, sublimacije črnilo, papir za prenos, rezalnik za papir itd.

Če vas zanimajo naši izdelki, prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, za pošiljanje povpraševanja ali kliče.

Telefona ali SMS: +86 18869913358

Whatsapp: +86 18869913358

Smo iskreno upam ustanovitvi dolgo in prijazno poslovne odnose s strankami z vsega sveta.

Oznake: knjige skodelico za kavo, pritisnite toplotne, a4 mape, starinsko letterpress stroj, silikonski prenos stroj, premium sublimacija knjiga, pritisnite toplote, inkjet tiskalnik, heatpress pralni doma, črna vrč sublimacija

Velikost A4
Podajanje Papirja Način priročnik
Premaz Prevlečeni
Celuloza Slog Recikliran
Podpira Tiskanje V Omrežju No
Hitrost Tiskanja 28ppm
kraj izvora Zhejiang, Kitajska (Celine)
Blagovna Znamka RongBin
Vrsta Vmesnika no
Številka Modela RB-IDA4
Dvostranski Tisk No
Združljiv Tiskanje inkjet tiskalnik
Uporaba Temno Bombažno majico,Temno Bombažne Tkanine
Potrošni Tip Termični Papir
Najvišja hitrost prenosa 99.975%
Max Velikost Papirja A4
Paket 100 listov/paket
Vrsta Temno inkjet papir za prenos

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi