220V 50HZ Avto Dvižne Sile Enota 3 HP 2.2 KW Hidravlična Črpalka Moč Enote 2950 PSI, Avto Dvigala, Hidravlične Črpalke

€138.76

€154.18

-10 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Opis Izdelka

Lastnosti In Podrobnosti

【VISOKE KAKOVOSTI GRADNJE】- avto dvigalo napajalna enota polne visoke kakovosti gradnje z visoko trdnost in trdoto.To sprejema visok pritisk majhen premik orodja črpalka in je čvrst in vzdržljiv v uporabi.Sposoben je prihraniti še več goriva in daje močnejši dvižno silo. 【ODLIČNO UČINKOVITOST】- visoko-kakovostno napajalna enota deluje na 208-240V AC, z 3HP Motor poganja 2.2 KW.Dviganje in spuščanje gladko in hitro. 2850 obratov na minuto zagotavljajo visoko učinkovitost pri delu.Padec hidravlični cilinder lahko upravljamo ročno ali električno. 【ZAGOTAVLJANJE VARNOSTI】- črpalka, pritisk in ventil je nastavljiv za zadovoljevanje različnih potreb.Lajšanje tlaka 2950 psi.Avto dvigalo, motor je zgrajen, da traja dolgo časa, in jeklen tank, ki imajo 10 L goriva, je oblikovana tako, da ne crack & puščanje v težkih pogojih.Dvižna vrata sprejme zaprto strukturo za odpravo onesnaževanja z zunanjim svetom. 【ENOSTAVNO UPRAVLJANJE】, ki so Opremljeni s hidravličnimi orodji, kot 10 L/2.64 Gal tank, ventil, remote kabel set in drugih orodij za pomoč, da izpolni svoje dviganje dela odlično.Z 14 mm 18 SAE vhodna in izhodna vrata za povezavo. 【ŠIROKO UTILIZATIONS】- se Uporabljajo v aplikacijah, kot so izvoz, prikolice, izvoz, tovornjaki, RV je, čoln, dvigala, dvigalo, vrata, vlečna vozila, wreckers, avto haulers in različne druge aplikacije, ki potrebujejo zmogljiv in kompakten hidravlično črpalko.Aplikacije:

Primerna za največ 2 in 4 post dvigala najdemo v avtomehanična trgovin in prodajalcih.

Bojevnik L900/L901 in L2400/L2410 E-Plus L1000/L1100 in L2900/L2910 L-2-45D/L-2C-45D/L-2C-40-IH Ključne Funkcije, Čvrst in Vzdržljiv

Izdelana iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla, ima posebnosti v aplikacijo.Bolj nosljivih in trajne.Nad tlakom enota tlaka, varnostni ventil, da se prepreči tlak poškoduje ali zelo pritisk.

Hiter Začetek

Motor je vgrajen v zadnji, in jeklen tank, ki imajo 10 L/ 2.64 Gal goriva, je bil posebej zasnovan, da ne crack & puščanje v težkih pogojih.Svoje visoke kakovosti starter zagotavlja dolgo življenjsko dobo in hitro se začne vsako uro.

Nizka Raven Hrupa

Črpalka, pritisk je nastavljiv da izpolnjujejo svoje vrste potreb, ki so Izdelani z visoko kakovostno olje sesati pipe, ki jo je treba pogosto čistiti, naše črpalka delo v tihih pogoj, ki je prijazen do okolja.

Hitro Dvigalo

Odlična zamenjava črpalke za 220V AC nadzorovanih hidravlične sisteme, Črpalke opletanje 2.1 CC/Rev vsaj, ima po svoji visoki učinkovitosti, močne energije in varčevanje z energijo učinek. 2850 obratov na minuto zagotavljajo visoko učinkovitost pri delu.

Popolnoma Oprema

To hidravlične črpalke podizač je opremljena s hidravličnimi orodji, kot jeklen tank, daljinski upravljalnik vozilo in drugih orodij za izvajanje dviganje delo zelo dobro.Svoje ventil je mogoče nadzorovati na daljavo glede na različne pogoje.

Široka Uporaba

Pri aplikacijah, kjer je razširitev hidravlične črpalke je potrebno, tovornjak vrata prtljažnika dvigalo, RV izravnavanje, škarje dvigalo, izvoz, prikolica, dvigalo, tovornjak, snežni plug, aerial platform, cestni znaki, ravnanje z materialom, invalidski voziček dvigala, itd.

Specifikacija Napetost: 208-240V AC Moč: 2.2 KW FR: 50 HZ Motor: 3 HP Vrata: SAE6 Rezervoarja material: Jeklo Olajšave Tlak: 2950 PSI Črpalke Tlak: Nastavljiva Črpalka Izpodriv: 2.1 CC/Rev Montaža: Univerzalna Velikost Rezervoarja: 10 l (2.64 litrov) Motorna Hitrost: 2850 RPM Črpalka nazivni tok: ≥4.5 (L / min) Tip Črpalke: Hidravlični Izpodriv: 0.129 Kubičnih Centimetrov Vstopnih Vrat: 14 mm 18 SAE Vtičnico Vrata: 14 mm 18 SAE Valving: Magnetni Delovanje z vključenim daljinskim kabel set Celotne Dimenzije: 20.3" L x 6" W x 7.25" H

Package Vsebine 1 komplet Avto Dvigala, Hidravlične pogonske Enote

Druge Slike:

Oznake: face lift, spank krepke, avto dvigala hydraul, hydraul črpalka, avto dobro, avto dvigalo, voda hidravlična, avto dvigala, avto hidravlični podizač, električni avto priključek hidravlični dvižni

Številka Modela QCJSQ000000000001V2
Poreklo CN(Izvora)

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi