Luksuzni Visoke Kakovosti Lakastega Usnja Ženske Torbici 2 Določa Ženske Kompozitni Vrečke Moda Messenger Vrečke Ženske Denarnice Torba

€21.52

€31.64

-31 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

SHYOJO BLAGOVNA ZNAMKA MODNIH VREČKO

Značilnosti:

· 100% Čisto Nov

· 100% Čisto Nove Ženske Torbici ,Messenger Bag ,Torba,Ženske Tote ,Sklopka,Torbici

· Teža: 0.83 kg(Cca)

· 4 Barv, na voljo

· Velikost:30 cm x 25 cm x 14 cm

· Vzorec: Moda

Torbice, kakor dekle, ki je nepogrešljiva tie-v okras, Modi tide, ljubica so bile najbolj drugačen slog, Razlaga različnih stilov.

Garancija Zadovoljstva:

Zagotavljamo vse naše proizvode in storitve.Če niste popolnoma zadovoljni z nakupom vam bomo v celoti povrnili stroške proizvoda (razen vgravirana ali vezenih predmetov).Morali smo narediti napake pri obdelavi vaše naročilo, vam bo dostave pripravili za izdelek vrniti in prevzame povezane stroške.

Kot podjetje, ki je vedno raste, prizadevamo si za boljše sebe.Radi imamo, da slišim, predloge in pripombe o vseh naših izdelkov in storitev.

Dostava :

1. Način dostave

BREZPLAČNE DOSTAVE se skozi Kitajsko Post Air Mail ali Hongkong Post

Država

Cca.Čas dostave

Zda / Velika Britanija / Avstralija/Kanada

15-30 Wroking dni

Brazilija / Južna Amerika

Na splošno 20-35 workingday dni

Francija / Španija / Nemčija/ Vzhodni Evropi in drugih regijah

Če želite poslati vaš element z EMS, DHL, UPS ali katere koli Druge oblike prometa, prosimo, kontaktirajte nas za ravnotežje tovorni pred plačilom.

2. Ne bomo dodali davkov,DDV ali drugih skritih stroškov.V posebnih primerih boste morda morali plačati uvozne dajatve za določeno blago, vendar pa smo običajno uporabljajo blaga kot darilo / vzorca v trgovski račun, in se trudimo, da vam pomaga, da se prepreči ali zmanjša vse GST, DDV ali druge uvozne dajatve.Za pomočnika na vse to, ste lahko prosim, da nas kontaktirate.Obljubimo, da bomo potrudili za vas.

Personalizacija:

Personalizacija je način, da bo vaše darilo je edinstven in poseben, ustvarjanje primerne klime, ki bo povezana, da boste za vedno!Personalizacije omogoča, da izboljšajo darilo za dodajanje imena, datuma, priložnost, ali katero koli drugo posebno sporočilo celo sliko, ki jo želijo.Ta sporočila so prilagojene skozi graviranje, kristalno 3D graviranje, UV neposredno tiskanje in lasersko rezanje.Pozvani boste, da prilagodite kateri koli darila, ki imajo možnost, da se osebno.

Kako naročiti Osebno Postavka

1. korak: Izbrati darilo in Kraj ponudbe

2. korak: Pošljite nam elementov, ki jih želite prilagoditi

3. korak: Preverite učinek slike, ki ste jih naš oblikovalec

step4: PREGLED PERSONALIZACIJE

step5: Plačilo naročila po vse, kar je potrdil,

* Zelo pomembno je, da si ogledate personalizacijo za natančnost, kot smo ni odgovoren za to, da če z napačne informacije.Vzemite si čas, da dvakrat preverite svoje naročilo na tej točki.

Povratne informacije :

To bo bolj cenjen, če lahko pustite nas 5 ocena DSR pozitivne povratne informacije, če boste našli naše storitve in postavka je dobro.Prosimo vas, da nas kontaktirate, preden boste pušča negativne ali nevtralne povratne informacije.Prosimo, da nam ponujajo priložnost, da najdete naše napake in nadomestilo.

Če boste našli katero koli vprašanje ali težavo pri nas ali naše elemente, samo stik z nami koli.Naš cilj je, da vsaka stranka zadovoljni z našimi storitvami in predmete.Najlepša hvala za vaše prijazne podporo!

Vračilo kupnine:

1. Če želite vračilo, ker predmeta, napake ali kakšne druge težave s kakovostjo, nas kontaktirajte v roku 7 dni po tem, ko ste ga dobili.

2. Pristojbine v zvezi z reback poštni treba prehitel sami.

3. Vrne prispevke, ki mora vsebovati originalni embalaži in z vsemi dodatki, in tudi prosimo, vpišite se VRNETE v vaš paket nazaj k nam.

4. Mi lahko traja tudi do 5 delovnih dni, da proces denar nazaj po prejemu package nazaj.

Druge politike:

1. Bomo zapustili POZITIVNE POVRATNE informacije, ko ste prejeli element.Pišite nam, če ne boste zadovoljni.

2. Vsa sporočila bomo odgovorili v roku 1 delovnega dne.Če ne prejmete naš odgovor, vljudno prosimo, ponovno poslal vaše e-pošte in vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Oznake: mui torba ženske, ženske križ vrečke brezplačna dostava, luksuzni oblikovalec torbici kl, denarnice, torba ženske, moške denarnice, studen cross body bag, vrečko rami, louis vui, guess vrečko

barve Črna In Tako Naprej
Zapiranje Tip zadrgo
božično darilo Da,
punco, Darilo Da,
Valentinovo Vrečko Da,
Glavni Material Lakasto Usnje
Priložnosti Vsestranski
Dekoracijo NOBEN
Mati je Darilo Da,
Torbice Tip Vrečke Ramo
Slog Luksuzni,Moda
Zunanjost Silt Žep
Trdoto TEŽKO
Vrste vrečke Ramenski & Crossbody Vrečke
Vzorec Tipa črtasto
Notranjost Notranjost Zadrgo Žep
Prostor velika
Število Ročaji/Trakov Enotni
Postavka Vrsta Torbice
Spol ŽENSKE
Blagovna Znamka SHYOJO
Funkcija Nepremočljiva
Novo Leto Darilo Da,
Številka Modela FLB-105
Obloge Materiala Poliester
Dostava Brezplačna Dostava
Oblika Kompozitni Vrečko

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi