Univerzalno Nastavljiv 3 Čeljusti Avtomobilov oljnega Filtra Ključa Odstranjevalec Orodje za Odstranjevanje Olja, filtrov, Obseg 2.4 palčni od 3,8 cm v Premeru

€6.50

€12.04

-46 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Opis:

Kakovost krom vanadij jekla, močan in vzdržljiv.

Fino poliranje, poglej več moda

Specifikacije:

Postavka Brez .: tri čeljusti filter ključa

Material: 45 # jekla

Barva:črna, rdeča

Značilnosti:

【Nastavljiv Fit】: olje, filter ključa lahko odstranite olje filter iz 2-1/4 inch do 3,8-palčni(60 mm-95mm) ,fit 1/4 & 1/2 palčni kvadratnih gonilnik za izdelavo ali 3/8 inch ključa, ki lahko odstranite različnih modelov vozil.

【Premium Kakovosti】: olje, filter izvijač je izdelan iz 45# ogljikovega jekla, ki je veliko močnejši, kot običajni materiala in bolj trpežne in priročno za odstranjevanje oljnega filtra.Kaj je bolj, da ne poškoduje vaš avto ali poškodoval sebe.

【3 Čeljusti Design】: orodje je zasnovano 3 čeljusti anti-spusti design s trdno držite na filter, ki pomagajo uporabnikom odstranite filtre hitro, z manj zdrsa in brez težav.Kremplji fit strožji kot več navora, ki se uporablja.

【KOMPAKTEN DESIGN】: To olje filter za odstranjevanje barve zagotavlja nizko potrditev, pomoč uporabnikom pregnali filtri tudi v tesnih prostorih.

Opombe:

1. Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki.

2. Prosimo, dovolite rahlo razsežnost razlika zaradi različnih ročno merjenje.

Pakiranje seznam

Paket Je Vključeno:

1 * Ena pot tri čeljusti filter ključa

Oznake: nastavite ključ, nasadni ključ z ragljo ključa, hazet ključ moment, električni izvijač ključ, pas ključa ford, Korito ključa, renault olje ključa, opica ključ, kompleti avto orodja, tiger ključa orodje

Značilnosti non-slip
Material ZLITINE
Poreklo CN(Izvora)
Vrsta Odprti Konec Ključa
Blagovna Znamka turejo
Številka Modela tri čeljusti filter ključa

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi