Barva grmišča, kape Pet Ljubkoval Agencija Delo Grmišča Lepoto Delo Klobuki Lab zdravstvene nege grmišča skp gorro enfermera ženska in moški

€2.59

€4.11

-36 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Material: bombaž

Velikost: ena velikost ustreza večini

Package: opp vrečko

100% čisto nov

Udobno in stilsko:

Če ste utrujeni, iščejo primerne piling skp, samo se ustavite in pogledate na naše tiskane piling skp, ki ima vse, kar potrebujete, enostavnost uporabe, slog in udobje.Ti unisex piling kape so narejene iz bombaža materiala z elastičnim trakom in za prilagoditev, mehko in udobno nositi, ne puščajo nobenih sledi na čelo, trajne in stroj za dolgotrajno uporabo.

Enostavno prilagoditev:

To srčkan natisnjeni piling skp, ki ustreza blizu glavo z elasticized nazaj in oži vezi, ki omogoča, da končam v stilsko vozel ali srčkan lok za topel in udobno prileganje.

Široko aplikacije:

S svojo poenostavljeno design in njeno sposobnost, da imajo veliko las, naše spolne piling skp zagotavlja popolno udobje, ki ga potrebujete, praktično za vas, da lase lepo in off obraz s stilom.Primerna za moške in ženske.ki lahko pomagajo ohraniti vaše garderobe, sveže in ažurne, kot tudi.

Oznake: moški piling, zdravnik kirurški pripomočki, bučko laboratorij, moški grmišča moški, preskusni laboratorij, dodatek medicinska sestra, ženska medicinska sestra piling, kirurg glave skp, človek operacijo skp, pes

Vrsta Tkanine Broadcloth
Material 100%bombaž
Poreklo CN(Izvora)
Postavka Vrsta Pribor
Velikost Nastavljiva velikost,ena velikost
Kakovost Visoko Kakovostne,Mehki,znoj-absorbent
barve picture show
Sezona Pomlad,Poletje,Jesen,Zima
Blagovna Znamka vkamoli
style2 Nastavljiva velikost, Čipke-up skp, v
Značilnosti Dihanje,Mnogi cvet oblik in barv za tiskanje
Spol unisex,Ženske in Moški,Moški in ženski spol

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi