Mobilni telefon Pribor Za Huawei P30 Lite LCD Zaslon na Dotik Skupščine Zamenjava Za Huawei Nova 4e/P 30 Lite MAR-LX3A LX1 LX3

€23.20

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Mobilni telefon Pribor Za Huawei P30 Lite LCD Zaslon na Dotik Skupščine Zamenjava Za Huawei Nova 4e/P 30 Lite MAR-LX3A LX1 LX3

Dobrodošli v naši spletni trgovini!Prosimo, bodite pozorni, da naše pomembnih nasvetov :

1.Ko se boste odločili za kraj, da od nas, prosimo preberite jasno, kot je opisano spodaj,če imate kakršne koli dvome samo pls stik z nami prvič,, bomo poskušali naši moči, da reši svoj problem.

2. Če želite postaviti bluk naročila, prosimo, da nas kontaktirate in vprašati za predračuna,vam bomo najboljše whoelsale cene .

3.Po Prejemu blaga, vas Prosimo, da ne namestite neposredno, ko ste prejeli blago.

1)Povežete s telefonom, da bo test prvič, če izdelek je normalno, nato namestiti, ali naj strokovnjakov za pomoč.Vsaka poškodba ali okvara zaradi napačne operacije niso v področje zagotavljanja kakovosti.

2)Prosim, ne odprete sporu, je po poškodbi.Komunicirajo več, se prepričajte, da sta obe strani za reševanje problemov dobro.

O Garancijo:

1.Izdelki so najvišje kakovosti,tako da, če niste zadovoljni z element, ki ga kupili,prosimo, obrnite na našo pomoč Strankam .V najkrajšem možnem času.Mi bo lahko pomagal z vse vrne in nadomestila, ki temelji na stanje predmeta.

2.Če blago prejeli ste vsaj ne kot je opisano.Prosimo, da nas obvestite in nam pošljete nazaj v roku 3 dni za vračilo.Povrnili vam bomo v roku enega tedna od prejema vrnitev blaga.

Povratne informacije:

1. Vaše zadovoljstvo je naš opravljanju!Potrudili se bomo, da zagotovi premium storitev. 2. Vaše mnenje je zelo pomembno, da so naši poslovni razvoj in ocenili, kako dobro nam gre.Smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitvami.Hvala!

Oznake: polnjenje huawei p 30lite, cubot p30 lcd, telefoni celulares, prikaz p30 lite, lcd lite p30, prikaz huawei p30, Huawei P30 Lite LCD, lcd p30, huawei p30 pro lite lcd, folije huawei p30

Poreklo CN(Izvora)
Uporaba Fit vaše zdrobljen telefon
Material TFT
Certificiranje NOBEN
Zaslon > 3"
Zaslon Na Dotik Tip Kapacitivni Zaslon
LCD Kit Da,
Postavka Stanje Nova
Razred kakovosti Resnično AAAA
QC Preizkušen Trikrat Pred Odpremo
Superiornost 100% Brez Mrtvih Pikslov
Vrsta LCD & Zaslon na Dotik, Računalnike
Dobava Zalogi Tovarniško velika količina na zalogi
Čas Dostave V 2 delovni dan po plačilo potrjen
Ločljivost Zaslona 2160*1080
Številka Modela za Huawei P30 Lite
Združljiv Blagovne Znamke Huawei
Blagovna Znamka DEKANO

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi