KB6011 geiger števec za jedrsko sevanje detektor Osebni Dozimeter Detektor smart compteur geiger muller Tester radiat dosimet

€57.76

€86.21

-33 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Brezcarinske 2020/3/27 - 2020/3/31 Prosim, ne upoštevajte SBM20 ali oranžne barve zaslon.Te informacije bodo prezrti.Barva zaslona je naključno ki jih proizvaja tovarna, in ne predstavlja novo različico vdelane programske opreme.V vsaki skupini, 50% izdelki z oranžno zasloni.In ti so naključno glede na popis.Kot je za SBM20 Geiger cev, ta izdelek, je bila prekinjena.Trenutno samo stare opreme, ki uporablja to Geiger cev.Trenutno naše skladišče, ki je na zalogi.Pričakuje se, da se naslednji mesec bomo ponovno splavitev nadgraditi različico SBM20, RD003 Geiger cevi izdelki.Občutljivost se lahko podvojil.To je novejši.O HUAHE M4011 To je Geiger cevi iz Kitajske.Najnovejša različica je proizvedena v letu 2019. Parametre ta izdelek, so v bistvu enaki v SBM-20. Za razliko od SBM-20 Sovjetske zveze leta 1980, ki ga uporablja, bolj sodobno proizvodno linijo, je manjše velikosti, in ker je najnovejšo različico, kakovost izdelka, ki je v najboljšem stanju.Sklicujoč se na močne zmogljivosti tovarne, HUAHE M4011 ima največji obseg prodaje na Kitajskem in www.atticus.si.Zato priporočamo, da ta model.O SBM20 & RD003

SBM-20 je že izdelka Ukrajine leta 1980.Trenutno, kolikor vem, ni več proizvaja.Nismo našli nobenih tovarn in dobavitelji tega modela.Zato SBM 20-ih kupili so iz nekaterih kanalov na spletu, ki je, nekaj starih zalog, in število, je zelo majhna.In to je dolgo časa.Porabimo več časa za testiranje njih in pazite, da delajo.To ni ugodno za množično proizvodnjo opremo, tako da smo našli nove nadomestne RD003. To je povsem nov model.So bili izdelani v letu 2012. RD003 je iz Ukrajine.Iz parametrov, ki jih je proizvajalec, to je čas, krajši roki, kot SBM20 in višja stopnja odziva.Za to novo cev, ne bomo storiti vse oplat, kar pomeni, da se bo izboljšala odzivnost nizko energijskih delcev.V dejanski testi, je bolj občutljiv in hitreje kot več drugih izdelkov.

Nakup RD003 kliknite tukaj!

zaskrbljujoče vrednosti:> 0.52 µSv/h

Varno vrednosti:

Okolje ozadje sevanja ≈ 0.18 µSv/h

Značilnosti

l klikom hrup Geiger števec(neprekinjeno klikom)

l Manj kot 1 sekundi visoko decibel hitro alarm

l 100 sekund histogram.

l Izpostavljenost Sevanju kontaktni čas statistike

l Izpostavljenost Sevanju trajanje statistike

l Turbo Q2.0

Model naprave

KB6011

Sevanje vrsta

γ sevanje,X-žarki, β delcev

Pregled senzor

Geiger-Müller counter tube

Odmerek enakovredna stopnja

0.00~1000uSv/h

Energije obseg

48keV ~ kot 1,5 MeV (

Prirojene napake

Senzibilnost

80CPM/uSv/h (Co-60)

enota

uSv/h 、cpm

Splošne preskusne metode : Postavite napravo pred testnih predmet, podatkov je osvežujoč vsakih 15 sekund (1 preskusni cikel), čaka 60 sekund (po 4 kolesa), branje vrednosti je treba ostati stabilne.Za marmor sevanja testiranje, predlogi za testiranje čas bo 5 minut (glede na ozadje sevanja vrednost je zelo nizka, tako da 5 minut zbiranje podatkov, ki je potrebno za bolj natančne rezultate).

Okoliške sevanja test :Postavite napravo 1 meter nad tlemi, izogibanje beta-ray motnje na terenu in testiranje v odprtih površin za 5 minut.Upoštevajte povprečna branje na zaslonu.

Najti vir sevanja :Spreminjanje zaslona prikaže histogram vmesnik, in scan predmet v bližini stroju.Upoštevajte grafični razmere in budilke.

Gospodinjski test ing elemente : Kamni, nakit, uvoženega blaga za detekcijo sevanja (vsi modeli uporabljajo).

Medicinske / oprema sevanja test ing : sevanje pregledu rentgenske naprave, kot so varnostni pregled strojev, CT, ročna kovinski napako detektorji, bolnišnica varnostna razdalja meritev v realnem času, spremljanje uporabe sevanja zdravila (KB6011 Priporočamo)

Sevanje lučka

Na dnu zaslona, rumena lučka utripa enkrat, kar pomeni, da je Geiger cev prejme eno praznjenje signala.Večja kot je frekvenca, večja je sevanje branje vrednosti.Ker je ozadje sevanja kozmičnega okolja in zraka, je treba 20 do 30 utripov na minut utripa pod običajnimi pogoji okolja.

Razlika med vsako KB naprave serije

KB6011 model so SBM-20 različico in splošne različico.Splošni različica uporablja domači Kitajski Huahe M4011 Geiger cev, ki ima enake specifikacije kot SBM-20 Geiger cevi, Vendar pa,SBM-20 Geiger različica je nekoliko boljši odziv hitrosti in trajnosti.V primerjavi z KB4011, KB6011 je bolj obsežen test funkcij.Vključno z izključno "prekomerno sevanje stik count statistike funkcijo" in "izpostavljenost sevanju času statistike funkcija".Teh dveh novih funkcij, ki lahko nudijo zadostno referenčne vrednosti industrijske proizvodnje, zdravniški pregled in varstvo, in kratkoročnih radiologija oceno.

Odmerek kopičenje funkcij (Odmerek): Se lahko vpiše odmerek akumulacije od zadnjič podatkov obračun.Prosimo, da se te vrednosti ne več kot 3100µSv v leto, v nasprotnem primeru, količina sevanja, prejete bo presega nacionalni standard vrednosti.

Mogoče dotakniti onesnaževal štetje funkcijo (Ime) : ta številka bo dodano, ko je naprava ima neposreden stik s onesnaževal vsak čas.To se lahko obračunavajo na nič po uporabi ClearData ročno.

Izpostavljenost sevanju času statistike(Exp.Časovno) : to funkcijo lahko pomaga uporabnikom, da beleži čas, ki je bil izpostavljen v sevanja.Na primer, čas, medtem ko uporabljate X-žarki naprave za preizkus, ali je čas, da se obrnejo neposredno sevanje onesnaževal.Te podatke lahko tudi izbrišejo, da nič po uporabi ClearData ročno.

Kako izvesti ozadje sevanja vrednost umerjanja na izdelku. (Nebistvene delovanje)

Za umerjanje ozadju vrednost tako, da napravo Vklopite in pritisnite potrdite gumb za vstop v nastavitev strani, večkrat kliknite ClearData za 20 krat ali več, nato pa znova zaženite napravo, da bo vstop v ozadju vrednost umerjanja vmesnik samodejno.Na tej točki, naprava mora biti pustili na mizi za 30 minut, v tem času, ne bo stika s katero koli vir sevanja.Po čakajo za 30 minut, naprava self-umerjanje zaključeno.Znova zaženite napravo in še naprej uporabljate.

Oznake: dozimeter geiger, doma smart, esr meter, velika magnetnega lebdenja, detektor kovin, digitalni multimeter strokovno tester, krova tarot, magnetni levitational modul, starinsko geiger števec, objemka fluke meter

Obratovalna Temperatura -10~50
Blagovna Znamka AIR BLASTER
Odzivni Čas 1s ( Turbo Q2.0 )
Življenjska Doba Baterije 24 ur+
Energije odziv obseg 48keV~kot 1,5 MeV (+-30%)
S Klikom Funkcija Da,
S klikom zvok Da,
Poreklo CN(Izvora)
Natančnost +-10%
Model kb6011
Certificiranje CE
Onesnaževalcev stik števec Da,
Turbo Q2.0 Da,
Senzor Geiger Števec
t90 3s
Graf funkcije Da,
Čas izpostavljenosti odkrivanje Da,

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi