Sodobna železa kristalni lestenec strop lestenci stropna led wall luna lučka lamparas de techo nordijska dekoracijo doma

€102.78

€128.48

-20 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Najprej bi se rad zahvalil vsem, dragi netizens za njihovo pozornost in ljubezen do nas.Bomo iskreno ponudimo visoko kakovostne in cenovno ugodne izdelke in storitve, v upanju, da vam prinašajo zadovoljiv in prijetno doživetje spletnega nakupovanja.

Da bi se izognili nepotrebnih težav in nesporazumov v procesu nakupa svetilke, prosimo, preberite in se seznanite z našo prodajo izdelkov pravila skrbno pred nakupom.Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, da se obrnite na našo customer service.Naročnik bo storitev bolnika in vam podrobne odgovore.

Fotografiranje sliko

Slike svetilke in luči, prodali so vse posnete v naravi.Zaradi različnih dejavnikov, kot so fotografske opreme, tehnologije, kota, svetlobo in zaslon računalnika, nekaj barve razlike lahko posledica v slikah.Prosimo, bodite previdni, če ste ne more sprejeti barva razlika problem.Prosimo, razumite, da takih transakcij sporov ni mogoče uporabiti kot razlog za vračanje blaga.

čas dostave

Kupca bo dostavo blaga v 48 urah po plačilu.Posebne okoliščine (pravna počitnice, prilagojenih produktov, in na zalogi vročih izdelkov) lahko povzroči zamudo dostave.Zato, prosimo, da prodajalec naše tovarne če izdelek je na voljo pred pričetkom naročila, tako, da ne zamude vaše dekoracijo obdobju.Hvala, ker ste.

Poškodovanih Ponovno Izdajo

Čeprav je na embalaži naših izdelkov je zelo močna, zaradi dostavo tretji stranki za dolge razdalje prevoza in distribucije, obstajajo nekatera tveganja, in to je neizogibno, da stisnite svetilke, še posebej, senčniki za luči steklenih proizvodov, če se vam zdi, da lampshade ali dodatki, ki so poškodovani, ko ste prejeli blago, prosimo, kontaktirajte nas takoj in zagotoviti, da so fotografije poškodovana oprema.Mi bomo poslali dostavljeno pribor za vas.

Bomo odgovorni za naše storitve in izdelke.Mi vam bo dala zadovoljive odgovore na vsa razumna vprašanja.Če se težave pojavijo, smo še vedno pripravljeni, da jih reši.

Če imamo več umirjenosti, poštenost in strpnost do drugega, moramo začeti misliti drugače in verjamem, da vsak problem bo rešen.

Tovorni opis

Kupci lahko izbirajo dve načini plačila: predplačilo ali umik.A: predplačilo pomeni, da po tem, ko kupec in prodajalec potrdi poštnino kupec najprej plača poštnina za naše tovarne, ki bo zbiral poštnina in plačilo za express podjetja.B: predplačilo pomeni, da kupec neposredno plačuje za express družbe, ko se je blago dobavljeno.

Način plačila

Priporočamo, Alipay transakcije.Varen in zanesljiv.Uporabniki, ki ne morejo uporabljati Alipay lahko obrnete na našo banke za nakazila.

Prevoz navodila

Na splošno obstajata dva načina za dostavo blaga: logistika in hitre dostave.

A: prednost logistike je, da tovorni promet je poceni, ampak pomanjkljivost je, da čas, ki je malce počasneje, in imate, da poberem blaga na tovorni dvorišče, ki jih sami; logistika bodo obveščeni po telefonu, ko blago prispe.Vprašajte kupec za jasno, naslov za dostavo in telefonsko številko, nato naredite prejemnika ID kartico, da poberem blaga.

B: express dostava je prednosti hiter prevoz in door-to-door dostave, medtem ko je slabost je, da tovorni promet je relativno drago.Zato, če dostave ni nujno, je priporočljivo, da pošljete logistiko.Načeloma express dostava je podal na vrata (če je v obsegu dobave)

poprodajne storitve

naša tovarna obljublja: dvo-letno garancijo.Od dneva nakupa, če izdelek je električni izpad težave pri normalni uporabi, lahko pridobi dve-letno garancijo storitev (razen vir svetlobe), in garancijo področje uporabe je omejena na popravilo ali zamenjavo pokvarjenega dela.

You ne more izkoristiti garancijske storitve, pod naslednjimi pogoji:

A. škode, nastale zaradi nepravilne uporabe in namestitve napajanje;

B. Škode, nastale zaradi nepravilne uporabe ali nepravilnega popravila ali spremembe.

C. Škode, nastale zaradi napačnih ali malomarno uporabo neprimernih dodatkov.

D. Škodo, ki jo povzročajo druge nesreče.

Lučka za namestitev

Topel Nasvet: vse svetilke in luči naše tovarne so pritrjena z končni izdelek ometi.Svetilke in luči so električnih izdelkov.Za zagotovitev varnosti, prosimo, najem strokovno električarji vodnik za namestitev svetilke in luči!!!

Oznake: sodobna chandelie, svetilka obesek, ceil lestenec, visi svetilka, kristalna svetilka obesek, sodobna obesek, chandelie, lestenec ratana, foscarini lučka, lestenec kmečka

Zaključek Brušeno Nerjaveče
Število svetlobnih virov 1
Je Zatemniti No
Material Aluminij
Garancija 5
Blagovna Znamka DEEVOLPO
Slog Sodobno
Številka Modela 5
Preklop Vrsta Senzor
Lampshade Barve rdeča
Mesto Hotelski Sobi
Vrsto Namestitve Kabel Obesek
Osvetlitev Prostora 15-30square metrov
Vir Napajanja AC
Tehnika Neprevlečeni
Certificiranje ce
Postavka Vrsta Obesek Luči
Napetost 90-260V
Vir Svetlobe LED Žarnice
Poreklo CN(Izvora)
Je Svetil Vključeni Da,
Osnovna Vrsta E27

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi