1Pc VR Objektiv Zaščitite Kritje Za Oculus Quest 2 VR Objektiv Primeru 2 Praske Objektiv VR Kritje Dustproof Anti Prizadevanju Za Zaščitno Oculu F1K6

€8.68

€13.56

-35 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Funkcija

1、Stabilno in Varno: To VR stojalo je namenjen za prikazovanje in shranjevanje vaše VR slušalke in krmilnik.Narejen je iz visoko kakovostne ABS plastike, pokaže edinstveno goba anti-slip design in trmast, teksturirane krog znanja, ki lahko varno in namestite stabilno postavite VR slušalke trak, head-mounted display (HMD) in krmilnik, ki jih hranijo v redu in v vsakem trenutku lahko igrati.

2、Zaščito Vašega VR Slušalke: VR stojalo lahko tudi zaščito in prikaz vaš VR slušalke, ki nima stika z objektivom, ni treba skrbeti za praskanje.To VR slušalke stojalo je opremljen z 2 različnih krmilnik oklepajih, lahko izberete možnost, da visi ali vstavite regulator glede na obliko upravljavca.

3、Preprosta Montaža: Montaža stojala zahteva le 4 korakov, brez uporabe orodja.Snemljiv VR stojalo zaslona lahko enostavno shraniti in ponovno sestavi v nekaj sekundah.Ob istem času, svoje čiste design lahko sprostite prostor na namizju, zaradi česar namizje urejeno in oko-lov.

4、Odlična Kompatibilnost: Združljiv z večino standardnih velikosti VR slušalke, vključno z VR slušalke in krmilniki za Oculus serije (za Oculus Pojdi, za Prepir, za Razkol S, za Prizadevanje, za Quest 2).

5、Paket Vključuje: 1*VR Zaslon Stojalo Set.Če imate kakršnakoli vprašanja o naših izdelkih, vas prosimo, da nas kontaktirate.

Specifikacije:

Ime: VR Zaslon Stojalo

Barva: črna

Teža: približno 450 g

Uporablja model: za Oculus serije (za Oculus Pojdi, za Prepir, za Razkol S, za Quest 2)

Seznam Vsebine:

1*VR Zaslon Stojalo Set

Zahvaljujemo se vam za vašo pozornost, Smo zagotovili kakovost naših izdelkov.Če potrebujete več v to postavko ,se lahko obrnete na nas.mi vam bo dala naša najboljša cena.Pustite sporočilo!

Oznake: i zoom, oculus quest 2 trak, primeru oculus quest, oculus prizadevanju trak, kirk, vive, oculus quest 2 pašček, leča, quest 2, oculus prizadevanju zaščitnik

3D Očala Tip Rdeče&Modro
Številka Modela --
Tip Senzorja --
Prikaz Številke Enotni
Sanjarstvo Doživetje Čelada
Blagovna Znamka CUJMH
VR Objektiv Zaščitite Pokrov Quest 2 VR Objektiv
Združljivo Napravo Namizni/Prenosni Računalniki
Vrsta Hibrid
Krmilniki No
Poreklo CN(Izvora)
Vse-v-enem Virtualne Realnosti Očala No

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi