Univerzalno motorno kolo Mobilni Telefon Gori Imetnik Nepremočljiva z USB Polnilnik za 360 Stopinj Rotacija za GPS ATV Skuter Kolo Cruiser

€7.30

€7.68

-4 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Značilnosti:

1. Ta imetnik ima široko kompatibilnost in je primerna za mobilne telefone z velikosti 3,5" do 6,5".Poleg tega je primeren za večino motornih koles, Atv, skuterje in mopede.

2. X-oblikovan nevihte design omogoča telefon zelo tesen, plus elastično držalo za zagotovitev, da se telefon ne bo padel na drugi strani, gume, kremplji in elastična ohišjih lahko absorbirajo močne vibracije za zaščito telefona.

3. Obstajata dve 360° žogo povezavo točk, da se zagotovi, da lahko prilagodite za najboljše kota in položaj.

4. Je enostaven za namestitev prek vzvratnega ogledala palico s premerom 8~10 mm, in brez dodatnih vijakov, ki so potrebni za namestitev.

5. Prav tako je polnilnik USB, vhod napetost 12 do 45 Proti, in izhod 5V, 2A.Modra lučka utripa, ko je v uporabi in lahko izključite, da prihranite energijo.Izdelek ima neprepusten pokrovček.

Specifikacije:

Ime: motorno kolo mobilni telefon stojalo za polnjenje

Material: ABS

Področje uporabe: motorno kolo

Uporablja mobilni telefon: 4.0-6.0 palčni na mobilni telefon

Izhodna napetost: 5V2.1A/2,5 A

Vhodna napetost: 12-54V/90V

Linija dolžina: 1,5 M

Seznam:

Mobilni telefon imetnik*1

Krmilo montaža fiksne*1

Ogledalo gori nametitev*1

Anti-skid pokrov*1

Oznake: q2, gps, merilnik hitrosti, nepremočljiva, držalo za telefon motorcyles, motorno kolo telefon usb, baotian, podpora ram gori, kuulla telefon polnilnik, motorno kolo strani, organizator za kabli in žice, braun cruzer

Material ABS
Barva Ime črna

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi