DIY 3 v 1 Plošča 4.2 Dvojno USB Avto Polnilec Vtičnico Voltmeter Vtičnico Cigaretnega Vžigalnika Splitter Adapter za Tovornjak Avto Morskega Čolna

€12.43

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Značilnost : USB vtičnice: 5V do 4.2 A. Kratek stik/pregreje zaščite.Nepremočljiva zaščitna kape in USB kritje.Večnamenski izdelek z Modro LED lučka v notranjosti, ki je kot nalašč za uporabo na potovanje.Nepremočljiva dustproof material se lahko uporablja za notranjo in zunanjo uporabo.Se lahko namesti na armaturno ploščo ali katero koli drugo ravno površino.Prilagojena za iPad, iPhone, iPod, Android Telefon in drugih USB pogon naprav - hitro polnjenje s polno hitrostjo.Pogosto uporablja z električno opremo za napajanje: Vozila, GPS, mobilni telefon, kamera, mp3. Veljajo za vse USB polnjenje mobilnih telefonih ali drugih elektronskih izdelkov.Teči več dodatki na eno uro, zelo priročen in enostaven za uporabo.

Specifikacija : Pogoj: 100% Nova Barva: Črna Barva LED: Modra Material: Okoljski anti-gorenja Plastične plošče in Bakrene Plošče Velikosti: 1.69" (širina) x 5.91" (dolžina) x 0.20" (višina)

Napetost Merilnika: Območje Delovanja: DC 6-30V Zaslon: Digitalni zaslon

Polnilnik USB Porti: Obratovalna Napetost: 12-24V Vmesnik: 2 USB Izhod: DC 5V 2.1/2.1

Pozor : uporabljajte Samo na določeno napetost, ne uporabljajte te naprave med vožnjo.Ta izdelek je za 12V-24V vozila samo.Preverite največjo napetost na naprave za polnjenje vnaprej.Vedno pokrov vtičnice, kadar ga ne uporabljate, da se izognete prah in voda, ki vstopa.

Opremljanja : Univerzalni ustreza za Vozila, motorna kolesa, ATV, Ladja, Avto, Morske, UTV, Avtodom, počitniških Prikolic, Potovanja Prikolico, itd.Pogosto uporablja z električno opremo za napajanje: Vozila, GPS, mobilni telefon, kamera, mp3 in drugih USB pogon naprav.

Kaj je Vključeno: 1 * 3 v 1, USB Voltmeter vžigalnik za Cigarete

Oznake: čoln pvc, krošnje float, tiguan dvojna vrata usb avto polnilec, plošča usb, avto polnilec gori, lada vžigalnik voltmeter, jameson, atv usb, usb vape polnilnik, avto polnilnik z dvojno usb

Certificiranje NOBEN
Blagovna Znamka AiELEMZION
Vhodna napetost 10-19V
Izhodna napetost 10V-19V
Poreklo CN(Izvora)
Število Izhodnih Vmesnikov 1 Z USB

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi