5 g Naravni Žafran Crocus

€5.95

€6.61

-9 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Premium Kakovost Izbranih Tibera Divjega Žafrana Niti Vse Rdeče Žafran Filamentov 100% Pure Certifikatom (brez rumene korenine)na debelo zneski:

Pridelano v Tibetu,Žafran je bil uveden v Tibetu od Sredozemske obale prek Indije v Ming Dinastija. (500years dni)

Tibera žafran raste v najvišjo nadmorsko višino v svetu(4000 metrov nad morjem), edinstveno visoka temperaturna razlika in močno sonce organskih in čisto okolje planoto vodijo Svoje bioactivity, ki je zelo močna, kot druge vrste.Celotna vsebina žafran-I in žafran-II (približno 20%, nekaj o 24%) je višji kot perzijski žafran (približno 19%).

po strani izbor skrbno,vsak je debelejši in več z za svoje močne parfume, lep okus in odlično barvanje zmogljivosti.brez dodatkov ali konzervansov,ne lomljeni kosov.

če bi jih, čaj bo lepo, čisto zlato rumene barve. (6 krat še vedno v lepo barvo).

vsi kuharji radi jih je zelo veliko in so uporabljeni Žafran za multi-kulturne kuhinj.

dnevni uporabi žafran lahko izboljšali oči pogled, učenje in spomin hranjenja, zmanjša bolečine v mišicah/ženske v menstruacije, bolečine, pomoč pri uravnavanju sladkorja v krvi, metabolizing ogljikovih hidratov in preprečevanje raka.to bo ljubil za vse ženske, ki jih vodijo lep obraz red in lepoto.

paket v 5grams/steklenica,Rok trajanja:24 mesecev.

Opomba:

hranite v hladnem/suho/zaprti steklenici/brez svetlobe,Nosečnice in ženske v menstruacije so prepovedani.

Kako uporabljati žafran (krokos): Dodajte 5 brazde na osebo v majhno skodelico vode (kot so espresso skodelico).Počakajte vsaj 1 uro in nato dodate na hrano, ki so kuhanje.

Oznake: prehrana tabletke, hair trimmer vgr, cimet, infrardeči terapevtske bolečine, zaslon ds 5, big medvedek 200, chanel obroč, super slim telo, crocus cvet, l carnitin

Postavka Vrsta Hujšanje, Kreme
Vrsta Hujšanje Obliž
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka hjisnkhs

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi