BibiCola Pomlad Otrok Kostum, Otroška Oblačila, Kompleti Za Dekleta Hooded Suknjič +Hlače Risanka 2pcs Šport bo Ustrezala Otroci Trenirko

€10.77

€20.31

-46 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

pozdravljeni, prijatelj ,

Pred plačilom vas prosimo, preverite vaš naslov, hišna številka,ime, poštna številka, telefonske številke, itd je pravilno.

če ne veste, velikost, prosimo, obrnite na našo customer service, ali prosim, pustite sporočilo, hvala

12M:fit for65-73 cm,

24M:fit for73-85 cm, 3T:fit for85-95 cm, 4T:fit for95-105 cm, če se otrok maščobe, prosimo, izberite večjo velikost.Ročno merjenje, lahko 1-3cm napako.

Vse meritve v cm, prosimo, upoštevajte, 1 cm = 0.39 cm,1 cm=2.54 cm

Naročilo in dostava 1. Prosim, pustite me sporočila za točno barvo po plačilu . 2. Kot običajno, bomo brezplačna dostava blaga, ki ste ga kitajska post air mail, prosim stik z nami prvič, če želite, da ladja po DHL, UPS, EMS, Fedex ali druge ladjarske družbe.Politika vračanja, Če se element, ki je poškodovan, ga lahko vrnete za nadomestilo ali izmenjavo v roku 7 dni po prejemu.Kupec bi moral biti odgovoren za stroške prevozov na vrnjene artikle.Bomo zamenjali za dobra na razpoložljivost blaga ali vračilo kupnine.Povratne informacije Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosimo za pomoč, da zapustijo "Pozitivni Feedback" in "5 kot Nalašč Zvezde" za nas, ko boste prejeli vaš predmetov in bomo naredili enako za vas.Hvala vnaprej!Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi s transakcijo, pred odhodom koli povratnih informacij, prosimo, obrnite na nas in nam da priložnost, da bi našli rešitev.Hvala!

Oznake: akali oblačila sklop, sosed oblačila sklop, risanka obleko oblačila, risanka swan oblačila sklop, flroal oblačila sklop, pleteni oblačila sklop, barbies oblačila sklop, guason oblačila sklop, olimpija oblačila sklop, kad oblačila sklop

Postavka Vrsta Kompleti
Material Bombaž
Blagovna Znamka BibiCola
Fit Ustreza prave velikosti, vzemite običajni velikosti
Rokav Dolžina(cm) Polno
Sezona pomlad otroška oblačila sklop
Številka Modela otroci dekliška Oblačila Sklop
Ime Oddelka Otroci
Vrste Vrhnjih Oblačil plašč
Poreklo CN(Izvora)
Spol Dekleta
barve svetlo roza,temno roza,rdeča
Zapiranje Tip zadrgo
Rokav Slog Redni
Vzorec Tipa Risanka
Slog baby dekle lepe obleke set
Ovratnik O-Vratu

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi