Grip ročaj zaščitni Pokrov Za Oculus Quest 2 VR Krmilnik Silikonski Pokrov Polni Zaščitni Rokav Za Quest2 Vr Dodatki

€6.83

€12.43

-45 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Bullet Točk: 1、Nikoli ne spustite: zakovice-slog ročaj načrta zagotavlja, da so potopljeni v VR svetu in držite za Oculus Quest 2 VR trdno v roki.

2, Dobro Kakovost: Visoka kakovost, soft-touch, znoj-dokazilo silikon je neopazno mešati v vaš za Oculus krmilnik.

3、Skupaj Senzor za Sledenje: natančen rez luknje na kožo in naše ovir-brezplačno senzor halo design zagotoviti, da so vsi vgrajeni IR senzor Led so v celoti vidne in jih uskladiti.

4、Enostaven Dostop: Naše gumb odpri design zagotavlja, da boste lahko preprosto in intuitivno našli na sprožilec ali menu, ki jih potrebujete.

5、Paket Dejansko Vključuje: Vsak nakup prihaja s par silikonski ročaj zajema.Razen za Oculus Quest 2 VR krmilnik in manšeta.

Specifikacije:

Ime: Ročaj Zaščitni Pokrov za Oculus Quest 2 VR

Material: silikon

Teža: približno 50 g

Barva: črna, modra, siva, rdeča

Seznam Vsebine:

2*Ročaj Pokrov

Opomba:

To je le pripomoček, ne vključuje VR opreme in trakov!

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO) 2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje. 3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo. 4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo. 5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone. 6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank! 7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo. 1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo. 2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

Oznake: quest 2 trak, oculus quest 2 trak, oculus prizadevanju dodatkov, primeru oculus quest, vive, ns vr, oculus quest 2 pašček, quest 2, vr xiaomi, oculus prizadevanju 1

3D Očala Tip Virtualna Realnost
Krmilniki No
Tip Senzorja --
Vse-v-enem Virtualne Realnosti Očala No
Številka Modela --
Sanjarstvo Doživetje Čelada
Prikaz Številke NOBEN
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka Rondaful
Vrsta Drugo
Združljivo Napravo Drugo

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi