100pc Razpoložljivi za Ustnice Ličila Ščetke Šminka, lip Gloss Ščetke Nastavite Črtalo za Oči Senci Aplikator Ličila Orodja Lepoto Essentials

€3.31

€5.25

-36 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

O LADIJSKI:

-Čas dostave je odvisen od sezone, cilj in drugih dejavnikov, za zaposlene dni, dostava odloži.

-Rusija Kupce, naj izpolni vaša angleščina Polno Ime v Sprejemnik, ali morda ne boste prejeli, ker po politike v vaši državi.

-Za Brazilijo in nekaj Južna Amerika Države bi 25-90 dni, zaradi lokalne navade.Med zaseden dostava sezone, to bo trajalo približno 45-120 dni.

OPOMBA:

1 .Čas dostave Opomba: Če je vaš kupec zaščito čas se bliža, še vedno ne prejemajo blago, prosimo, obrnite na nas, bomo podaljša dobavni rok vnaprej.

2. Ko ste prejeli paket, Če vas skrbi kar koli, prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate.Radi bi, da stori vse, kar lahko storimo, da vam pomagajo ven.

3. PROSIM, NE zapusti nas, 1, 2, ali 3-star Podrobne Ocene prodajalcev, ker mislijo, "NE boste zadovoljni",equaling negativne povratne informacije.če ne boste zadovoljni v kakršnikoli zvezi, se obrnite na nas za rešitev.

4. Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.

Če je anythimg lahko storimo za u, pls, ne oklevajte v stik z mano.Hvala za vaše razumevanje!

Oznake: glos za ustnice, dvojni konec lip liner, sijaj palico, lip gloss mix, krtačo, lip gloss, čopič za ustnice, čopič za ustnice, šminka matt, šminka pritisnite, lip palico

Čopič Materiala Silikonski
Velikost mini
Uporabljajo Z Ustnice
Postavka Vrsta Ličila Ščetke
Številka Modela LUCKBAT086
Material Plastični
Količina 100 Kos
Blagovna Znamka LuckForever
Ročaj Material Najlon

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi