Mehanska tipkovnica Mousepad zaku II ms-06 900 400 4 mm brez Stitched Robovi Mehko/Gume Visoke kakovosti

€18.15

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

wy-plugin-start

Vroče Blago

$21.9

$21.9

$18.9

$21.9

$21.9

$21.9

$21.9

$21.9

wy-plugin-end

Zaku II MS 06 Mousepad.

Velikost:900*400*4 mm

Non-Žico Robovi

Soft/Gume Visoke kakovosti Mousepad z Grip Material na dnu

MS-06 Zaku II (ザク II) je linija mobilnih obleke, se je prvič pojavil v Mobile Suit Gundam in od takrat je bil funkcije v več drugih del, določenih v Univerzalno Stoletja traku.

Naslednik prvega fielded MS, MS-05 Zaku I, Zaku II izboljšal na vse, kar je prejšnji model, ki ga ponuja.To je bilo hitreje, kolikor bolj trpežne, je bolje Minovsky Reaktorja, in je lahko opremljena z veliko več orožja.V Zaku II je bil temelj Zeon vojaških za največ Eno Leto Vojne.Tudi po MS-09B Dom in MS-09R Rick Dom začel nadomestiti na sprednji liniji, Zaku še vedno ostaja najbolj številne mobilne obleko v Zeon oborožene sile.Kot taka, Zaku II tvorile hrbtenico U. C. 0083 uporniki Delovanja Stardust in nekateri so bili celo videti, kot pozno, kot U. C. 0088 v obeh AEUG in Neo Zeon storitev v Gryps Konfliktov in Prvi Neo Zeon Vojne.V Zaku II je tudi pogost povzročitelj nasilja enoto, ki se uporablja med usposabljanjem za Zemljo Federacije Sil piloti.

Oznake: mat miško, igre mouse pad, tipkovnica mechan, brezžična tipkovnica, miško redragon, bambus stojalo, keycap pbt, gateron, teclados mecanicos, fr pbt keycap

Uporaba Število
Blagovna Znamka DURGOD
Tipkovnica Standard 104 Tipke
Vrsta Vmesnika USB
Jezik angleščina
Slog Projekcija Tipkovnico
Vrsta Žično
Delovanje Slog Mehanski

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi