Par Nastavljiv Zadnji Nižja Nadzor Roke Za Audi A3 S3 TT 1.8 T MK1 210HP 225BHP MODRA

€124.34

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Za Audi TT Mk1 1.8 T 210 225bhp Nastavljiv Zadnji Nižja Nadzor Orožja Visoke Kakovosti Previs Komplet z Dirke Serije Ultra High Performance Palico Konča .Nadgradili z znižanjem vzmeti ali coilovers, rezultat je nižja vozno višino.Pnevmatike, ki trpi zaradi povečane nošenje in solzenje, saj se pnevmatike bo poševno navznoter proti notranjosti fender.Dovolite, avto ostane na spuščenem vozne višine, medtem ko popravljanje kota pnevmatike bližje spec to naj bi bilo.Rod, ki se Konča imajo Teflon/Kevlar linijskih med žogo in zunanji dirka obdržati žogo tesen in služi kot linijske da umazanija in naplavin, pa tudi mazalna palico konca.Ta set vključuje 2 orožja.Nakup 1, ki bo omogočil zadnji previs prilagoditev, medtem ko nakup 2 določa bo omogočilo, za zadnji previs & toe prilagoditev.LASTNOSTI & PREDNOSTI Izboljšano vzmetenje geometrijo za zmanjšanje naleteli usmerjanje Zagotavlja dodatno vgrajen pozitivno kolesa, ki izboljša vaše ravnanje sposobnost Neposrednega bolt-on za OE zamenjava Strokovni Monter je Zelo Priporočljivo (Brez Pouka Vključeni) Poravnava Zelo Priporočljivo, Po tem, ko Namestite Aplikacijo Za Audi TT MK1 1.8 T Quattro 1998-2006 modeli Za Audi A3 / S3 MK1 Quattro 1999-2003 modelov po Meri Dajatve 1. To je kupca odgovornosti za kakršno koli po meri dajatve, pristojbine, ki se lahko zaračunajo ob dostavi. 2. Kako uvozne dajatve se zaračunajo, je odvisno od vsake države po meri politike. 3. Če so elementi, ki so jih zadržali, Carina , kupec je odgovoren za carinjenje, zaprte postavke. 4. Smo unually vrednost 100usd na paket, da bodo kupci plačali nižji davek na kupce,' po meri.Sporočilo nam, kaj želite, da vrednost, če so določene povpraševanje Shippment 1. Smo le ladja na potrdil naslov, ki ga PayPal.prosimo, poskrbite, da bo vaš naslov v PayPal po tem, ko ste ga plačali 2. Tudi pustite vaše kontaktne TEL. ŠT za nas, ki je potrebna za ladje, podjetja. 3. Ne da nam P O box naslov, ki je ne moremo poslati, ki jih express . 4. Deli, ki bodo dobavljeni v roku 2 delovnih dni ,kontaktirali vas bomo in prepričajte se, da z vami nekaj podrobnosti, če ste naročilo imajo težave, preden odpremo ven .Povratne informacije 1. Če nismo zadovoljni z izdelkom ali storitvijo ,prosimo, obrnite na nas svobodno pred odhodom nam povratne informacije, Smo vam mora zadovoljivo rešitev. 2.Ne nam ali negativen naravni povratne informacije ,ni primerna izbira za rešitev problema 3.Prosim, pustite nas pozitivne povratne informacije in 5 zvezdicami, DSR pravočasno po tem, ko ste dobili naše elemente ,prav tako bomo delili z vami, dobre povratne informacije. 4. Ne le podjetja ,tudi upam, da bi prijatelji z vami .

Po Meri Dajatve 1. To je kupca odgovornosti za kakršno koli po meri dajatve, pristojbine, ki se lahko zaračunajo ob dostavi. 2. Kako uvozne dajatve se zaračunajo, je odvisno od vsake države po meri politike. 3. Če so elementi, ki so jih zadržali, Carina , kupec je odgovoren za carinjenje, zaprte postavke. 4. Smo unually vrednost 100usd na paket, da bodo kupci plačali nižji davek na kupce,' po meri.Sporočilo nam, kaj želite, da vrednost, če so določene povpraševanje Shippment 1. Smo le ladja na potrdil naslov, ki ga PayPal.prosimo, poskrbite, da bo vaš naslov v PayPal po tem, ko ste ga plačali 2. Tudi pustite vaše kontaktne TEL. ŠT za nas, ki je potrebna za ladje, podjetja. 3. Ne da nam P O box naslov, ki je ne moremo poslati, ki jih express . 4. Deli, ki bodo dobavljeni v roku 2 delovnih dni ,kontaktirali vas bomo in prepričajte se, da z vami nekaj podrobnosti, če ste naročilo imajo težave, preden odpremo ven .Povratne informacije 1. Če nismo zadovoljni z izdelkom ali storitvijo ,prosimo, obrnite na nas svobodno pred odhodom nam povratne informacije, Smo vam mora zadovoljivo rešitev. 2.Ne nam ali negativen naravni povratne informacije ,ni primerna izbira za rešitev problema 3.Prosim, pustite nas pozitivne povratne informacije in 5 zvezdicami, DSR pravočasno po tem, ko ste dobili naše elemente ,prav tako bomo delili z vami, dobre povratne informacije. 4. Ne le podjetja ,tudi upam, da bi prijatelji z vami .

Oznake: audi tt iz nerjavečega jekla, honda crv trim, preproga audi a3 mk2, chr spredaj, 059919501a, previs, avdio a3 mk1, hood zaklepanje pin, audi a3 mk1 preprogo, audi q7 odbijača pokrov

Umestitev na Vozilu Notranji
Izmenjave Številka Dela vzmetenje previs orožja
Postavka Višina 9cm
Element Širina 13CM
Material Nerjaveče Jeklo
Za Vozila Znamke/Modela Audi
A3-Leto 1998
Drugi Del Število PREVIS CONTOR KIT
Audi Model A3
Blagovna Znamka ISPEEDYTECH
Država/Regija Proizvodnji Narejeno na Kitajskem
Posebne Funkcije Avtomobilski DELI
Proizvajalec Številka Dela nadzor orožja komplet vzmetenje
Postavka Dolžina 62cm
Element Teža 2.2KG

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi