SUCHCUTE letu 2000 Estetske Leopard Tiskanja Mozaik Vrhovi Tank Za Ženske Poletje Y2K Moda Rjava Crop Tops Športna Fitnes Telovnik

€6.46

€12.91

-49 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Trgovina na debelo in padec ladijskega prometa:

Na debelo,vam bomo ponudili popust ali hitro express dostava ki traja samo 3-7 dni, da pridejo.Za padec ladijskega prometa, smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo informacij o nas, če bi radi.

Povratne informacije in storitve:

1.Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve,prosim, pustite vaše postive povratne informacije in 5 zvezdic. 2.Če ne boste zadovoljni naših izdelkov,pls obrnite na nas pred pusti negativne povratne informacije.zagotavljamo vam bomo 100% slove nobenih težav za vas in da ste zadovoljni. 3.Nam je mar za naše cenjene stranke,in bodo vedno poskušali pomagati,upam, da se vzpostavi dolgoročno poslovanje z vami.

Kaj lahko storim, ko je nakup zaščito čas izteka?

Če vaš nakup zaščito čas izteka, se, prosimo, obrnite na nas in mi vam lahko pomaga, da ga razširi.vaš denar ne bo šel na svoj račun, preden Potrdite dostave.

Oznake: vrh y2k, rjavi vrh, korzet vrh, Leopard, y2k, vrh, aesthet oblačila, leopard vrh, rjava krpo, crop zgornji del ženske

Številka Modela USWLT01044
Vrhovi Tip Vrhovi Tank
Starost Starosti 18-35 Let
Vrsta Tkanine Pleteno
Poreklo CN(Izvora)
Oblačila Dolžina Kratka
Spol ŽENSKE
Material Spandex
Postavka Vrsta vrhovi
Vzorec Tipa Leopard
Blagovna Znamka suchcute
Slog Ulične
Dekoracijo NOBEN

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi