9 Barve Sedežne Blazine Nepremočljiva Jajce Stol Sedež Pad Mehko Blazino Krznen Tkanine Swing Stol, Blazine Visi Notranji Terasi

€23.20

€25.22

-8 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Naše Mehko Stol Pad Je Lepa In Funkcionalna.to zunanja Oblika Anti-slip Clamp Nosilec Za Trdno Držite Na Mestu, Kot Tudi Zanosan Polnjenje,Oblazinjenje Z Izjemno Mehko In Dolgotrajno Poliester Sedežev.

Značilnosti:

Material: Kosmate tkanine

Nadev: Pearl Bombaž

Odpne in Pranje: UnRemovable in Lavible

Barva: Bela / Siva / Rdeča / Kaki / Zelena / Kava / Nebo Modro / Rdeče Vino / Orange (9 barvne možnosti)

Velikost:120x90cmx15cm(47x35x6inch)

Funkcije:

1. Comforttable Stol, Blazine:To Je V Skladu Z Razsežnost Modela Človeškega Telesa Mehanike In Pustite Dovolj Prostora, Da Se Raztezajo.

2. To Je Kot Mini Kavč,kot Nalašč Za Branje,Klepet Ali Drugi,To Je Še en Super Udoben In Sproščen Pristop, Po Svoje Zaseden Časa, Če Ste vi Ali Vaš Otrok Rad Je,obljubimo!!

3. 100% Poliester,Uv-Odporne Zunanji Tkanina Odpornost Proti Bledenju Uv Obložene Materiala.na madeže In Vodo Odporne Tkanina.

4. Visoko polnjenje pearl bombaža za udobno sedenje kot Nalašč za vašo pisarno ali kuhinjski stol,Zibanje, stol,Teras stol, blazine,Jedilni stol,Protja stol,Lesen stol,Krog stol,Avto,Tovornjak,invalidski Voziček,Stadion sedežev,Itd.

5. Stol Blazine Zmanjšanje Telesne Teže Tlak, Pomaga, Bolečine V Hrbtu In Doda Udobje Za Vaš Swing Jajce Stol,Tla Ali Invalidski Voziček.

Package Vključeni:

1 X Sedežne Blazine. (Ne Vključuje Stol)

Obvestilo:

? Paket Vključuje:1 X Sedežne Blazine.(Ne Vključuje Stol)

? Zaradi Različnih Merilnih Načine In Orodja,Je Lahko za 1-2 Cm napak.

? Izdelek Boste prejeli V Nekoliko Stisnjene;v Naslednjih Uporabo,Se Razširi Do Končne Velikosti, ki Je Naveden V navodilih.

Oznake: tabor swing stol, blazine krzna, zunanje pohištvo, blazine, flanela blazino, stol, blazine sedeža, mimosa viseči stol jajce, stol blazino, cussion, tabor blazino, zajema de dekorativne blazine za kavč

Način Ogrevanja Drugo
Uporaba Sedež
Polnjenje Bombaž
Številka Modela Sedežne Blazine
Starostna Skupina Dojenčki
Slog Pastorala
Funkcija Nepremočljiva
Oblika PODOLGOVATE
Nastavite Vrsto No
Material Poliester / Bombaž
Vzorec Tipa Trdna
Poreklo CN(Izvora)
Vrsta Cusion
vzorec Drugo
Tehnika Drugo
Unpick in Pranje Odstranljive in Pralne

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi