Z Ventilom Masko Oglje Filter Moda Dihanje Usta Kritje Masko Za Enkratno Uporabo Na Prostem Varstvo Mascarilla Biker

€1.85

€4.63

-60 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Prosimo, da se vljudno opozoriti,,navedenih izdelek proizvaja in distribuira v tujini in v skladu z zakoni svoje države izvora。

Prah Masko Proti Onesnaževanju Respirator PM2.5 Dustproof Varnost Masko Stroj

Funkcija :

ZDRAV DIHALNI: Naše respirator maska je zasnovan za udobno zaščito proti prahu, peloda, plesni, hlapi, skupne zraku dražila, in druge, ki niso na osnovi olja delcev.To vam bo pomagalo dihati v čistejše, bolj zdrav način.

POPOLN NAČRT: za Razliko od prej oblikovana mraku maske (večinoma 95% maske), Naš masko za prah izvaja načrtovanje preprečevanje onesnaževanja masko iz zdrsa off.Prav tako je opremljen naše prahu masko z ventili za zmanjšanje toplotnih build-up znotraj respirator.

UNIVERZALNA UPORABA: Naši anti-onesnaževanje maska je narejena za izboljšanje doma projektov: kot barve masko (non-na osnovi olja), maska za čiščenje lesenih predmetov, košnja, itd.

Uporablja se lahko tudi kot masko za filter za cvetni prah povzroča alergij in kot masko za gripo.Naše stranke uporabite masko za tek in kolesarjenje.Podobne višine - prav tako lahko pomaga vaš pljučna kapaciteta usposabljanje s posnemanjem high altitude/nizko raven kisika pogoji.

UDOBNO PRILEGAJO: iz elastičnega najlona in elastana, lahki materiala, mehka tekstura, hitro sušenje, dihanje in udobno nositi.Splošne velikost, stretchy in nastavljiv trak primeren za večino ljudi, ena velikost ustreza vsem.

Naše masko ločevanje 98% prah, kemikalije, delcev, plin, cvetni prah, dim in dim.V dustproof masko se lahko uporablja za anti-prah, anti-izpušnih, anti-cvetni prah alergije, anti PM2.5 in meglica dan zaščite.To je primerna za kolesarjenje, tek, kolesarjenje, pohodništvo, smučanje, lesarske in druge dejavnosti na prostem.Za čim večje uspešnosti, maska mora biti zaprti, pravilno okoli nosu in ust, tako da vse vdihavajo zrak lahko skozi filter.

O material:

Maska material: najlon, elastična

Material filtra: aktivno oglje

Notranji pokrov material: Ne tkano, oglje

Package Vsebina:

1 x masko 1X Filter

Oznake: 40t zobnik modra, 18v ac ch341, 1000 vrečki, 50pcs pare papirja, 1 9 rc snežne verige, 2din radio subaru, 14in dall ' oblačila, 18650 baterije 30e, 32 tfs volčji

Certificiranje NOBEN
usta masko Ponovno Dustproof Masko
Zaščitna Maska Maska
Dropshipping Podpora
Številka Modela Maska
Maska usta masko
Varnostni standard NOBEN
Package Vsebine 1 1 x maska + 1X Filter
Postavka Vrsta Maska
Razred zaščite NOBEN
Uporablja predmete moški in ženske
Material Elastični najlon
Vzorec Tipa Trdna
Poreklo Celinska Kitajska
Ime izdelka Zaščitne maske
Spol MOŠKI

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi