Huawei F617-20/F617-50 3G WCDMA900/2100Mhz GSM Namizni Bluetooth Telefon GSM Fiksna Mobilna Terminal GSM Strip Off Namizje

€58.28

€65.48

-10 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

HUAWEI F617 NEO 3500 BREZŽIČNI 3G GSM NAMIZNI TELEFON & INTERNET MODEM ZA klicni CENTRI, PISARNE, DOMA, VOZIL, KMETIJE, ITD.Z BLUETOOTH, FM-RADIO, GUMBI ZA HITRO IZBIRANJE, REŽE ZA KARTICO SIM, SLUŠALKE REŽE.ODKLENJENA.

Huawei F617 NEO3500 3G GSM Namizni Telefon

Nova Generacija v 3G Telefonskih sistemov je tukaj z vgrajen Bluetooth in FM radio.Elegantno videti Huawei F617 Neo3500 GSM, 3G Internet Modem NAMIZNI MOBILNI TELEFON.Odprta za vse omrežja, vključno z 3UK in vsak GSM in 3G mobilna omrežja na svetu.Ta telefon uporablja GSM & 3G SIM kartic, kot je mobilni telefon in deluje tako kot mobilni telefon, vendar namizni telefon videz.Ta telefon lahko uporabljate tudi kot 3G Internet modem za povezavo Osebnega računalnika in prenosnega računalnika z internetom.Mi vam bo z uporabo programske opreme za internetno povezavo.Pišite nam po nakupu programske opreme.

Druga velika značilnost je ta telefon, ki razlikuje od drugih, je, da ima vgrajen Bluetooth in FM radio modulov.Lahko priklopite slušalko Bluetooth za ta telefon in odgovorili na vaša telefonov brezžično in tudi poslušate glasbo iz vgrajen Radio prek brezžične tehnologije Bluetooth zvočniki.

Tudi z akumulatorsko baterijo, lahko nosijo telefona z vami okoli na poti.Pošiljanje in prejemanje besedilnih sporočil SMS, glasovne pošte, dostop do interneta in ne v bistvu vse, kar lahko storite z mobilnim telefonom.S 5 za Hitro Izbiranje programabilni Gumbi za neposreden klic, ki je programirana telefonske številke.

PROSIMO, PREBERITE HUAWEI F617 GSM DESK TELEFON FAQ (POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA) POD PREDEN se odločite za NAKUP >>>>>

**POMEMBNE INFORMACIJE**

Če vstavite kartico SIM v telefon in ga vklopite in se ne registrirate omrežja, sledite tem korakom, da nastavite telefon tako, da se registrirate omrežja:

Pritisnite gumb MENI in odprite Nastavitve > Omrežje > Način in od tukaj, izberite 'AUTO' in to bi moralo rešiti vse težave.

N OTE:, Da vklopite telefon, vas h a ve, da pritisnete gumb za vklop za približno 5 sekund.glejte vklop pod.

Ta telefon je jasna izbira za klicni Centri, stanovanja in poslovne uporabnike, ki želijo prihraniti denar na vse večje račune.Uporabite tradicionalne slušalke z phono mic & slušalke vtiči in deluje tudi s strokovno Plantronics slušalke in Bluetooth slušalke.Je phono slušalke & Mic vhod na strani, kot je prikazano na slikah zgoraj.Kupe funkcije, kot na primer Klic-Hold, Klic Izklop zvoka (druga oseba, ne slišim, kaj govoriš), čakajoči klic (če je vaš mobilni SIM operaterja, ki ponuja storitev), in še veliko več veliko funkcij.Ta telefon je super tudi kot domačo telefonsko in mobilno uporabo.Pametno načrtovanje z zelo močno notranjo anteno.

Kot nalašč za Starejše starejši državljani za enostavno uporabo z VELIKIMI tipko blazine in 6 Speed dial gumbe za neposredno hitro klicanje če želite programirane številke, kot so Družinski člani, Zdravnik, kariera, Otroci itd.Kot nalašč za domačo uporabo, da prihranite denar na vedno narašča zemljišč telefonske račune.Idealen za poslovno rabo preveč.Idealno za Klic-Centri z našo vseh novih GSM Namizni telefon, slušalke. (Oglejte naš drugi dražbi za klicni center Slušalke za ta Telefon. (Ne bomo ponudili slušalke s tem dražbe) .

Ta telefon je enako uporaben v podeželskih območjih in mestih, brez zemljišča telefona ali dostopa do interneta in električne energije.Mi lahko zagotovi Solarni Polnilci za ta telefon na posebno zahtevo, če jih nameravate uporabiti v območjih brez električne energije.Prosimo, da nas kontaktirate, če potrebujete to. (Ta bo na dodatnih stroškov)

Vzemite ga, da se skupaj z vami ali potovanje in se vrnem domov, za mobilno uporabo.Idealen za uporabo AVTOMOBILOV.Vse to z vgrajeno polnilno baterijo, ki se dajatve vsakič, ko jo vklopite v vtičnico.Uporabite tudi za mobilni internet connation, da ga povežete s priloženega kabla USB na vaš PC ali prenosni računalnik in ste prijavljeni na poti.Bo delo v vseh mobilnih omrežjih, kot je odklenjena do omrežja, tako da lahko uporabite katero koli SIM kartico, kjerkoli v svetu.

Samo dodati Pay As You Go SIM ali Pogodbe 3G ali GSM SIM nego in je pripravljena za uporabo.Brez postavitve, ki zahteva.Opravljajte telefonske klice v omrežjih GSM omrežja z uporabo standardnih SIM / 3G kartico SIM.Povezovanje z drugimi napravami, čeprav Bluetooth.Poslušate FM radio.Samodejno in Ročno iskanje.

Napišite besedilo sporočila hitro dokončanje VELIK abecednem tipkovnico & Branje besedilnega sporočila na velik osvetljen LCD-zaslon Uporabljate kot USB-modem za dostop do 3G interneta na vaš PC ali Prenosni računalnik (Windows OS programsko opremo) klicne številke udobno z namiznega telefona, velikih gumbov in nastavitev hitro klicanje prostoročne telefonske pogovore preko vgrajenim zvočnikom ali z naše slušalke (Kupite ga posebej) Poiščite telefonske številke, branje sporočil in prikaz neodgovorjenih klicev hitro. 6 En-dotik za Hitro izbiranje vroče tipke in namenske navigacijske tipke Prihaja z rezervno baterijo za ponovno polnjenje.

Super za Uporabo v:

Domove in delovna mesta

Za javno uporabo v trgovine in bari

Klicni Centri, Pisarne, Trgovine, vlaki in dolge razdalje Vozil

V zaprtih prostorih ali zunaj: powered by bodisi baterije ali NAPAJALNIKA

Uporaba kot USB modem za dostop do 3G interneta na vaš PC ali Prenosni računalnik

Specifikacije

6 Hitre pomnilniške reže do 1000 Ime in Številko pomnilnika, Bluetooth Zvočnik 2.4 "osvetljen zaslon, FM radio, Vgrajen v Baterije govori času 4 ur (z Baterijo) Besedilno Sporočilo Objekt,

Glavna Funkcija UMTS in GPRS, hscsd funkcija

Glasovne funkcije in podaljšuje funkcijo imenika in klic evidence

Podpora ročaji ali prostoročni klici

Oznake: namizje strip telefonske kartice sim, satja dela, držalo žice, skrči vinil, gsm stacionarnega telefona, modem huawei e5885ls, huawei e5885 pro, gsm pabx, kovinski namizni nosilec za telefon, kabel posnetek, usb

Številka Modela F617
Wifi Omrežne 2.4 g
Certificiranje CE
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka sasadigital
Vrsta Omrežja 3G

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi