SONOFF ZigBee Most/Wireless Switch/Temperatura Vlažnost Senzor/Senzor Gibanja/Wireless Vrata, Okna Senzor/Za Alexa googlova Domača stran

€5.61

€8.02

-30 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

SONOFF Zigbee Most /Wireless Switch / Temperatura In Vlažnost zraka Senzor/Senzor Gibanja /Wireless Vrata/Okno Senzor Zigbee 3.0

SONOFF SNZB-01 Zigbee Brezžično Stikalo je mini in lepe ZigBee brezžična smart stikalo za odgovarjanje na SONOFF ZigBee Most, ki vam omogoča, da dosežejo namen scene povezave med ZigBee naprav (SONOFF BASICZBR3 DIY smart stikalo in S31 Lite zb smart vtič) in Wi-Fi naprave.

SONOFF SNZB-02 je ZigBee temperature in vlažnosti tipalo, ki lahko neopazno delo z SONOFF ZigBee Most za sledenje in beleženje temperature in vlažnosti spremembe v vašem domu, kar je vse v realnem času branja je mogoče preveriti na eWeLink APP.

SONOFF SNZB-03 je ZigBee senzor gibanja je izredno priročen pametno napravo za dajanje kjerkoli v vašem domu za zaznavanje gibanja in sprožijo alarmi.

SONOFF SNZB-04 je ZigBee dva-v-enem omrežju vrata/okno senzor, ki se lahko dajo na vaša vrata ali okno, da ti povem, s opozorilo, obvestilo, če vaša vrata ali okno, je odprta ali zaprta, dodajanje dodatno plast varnosti vašega doma.

SONOFF ZigBee Most je srce pametni dom, ki vam omogoča, da na daljavo upravljate različne ZigBee naprav in senzorjev za spremljanje in nadzor doma, in vam omogoča, da ustvarite pametne prizorov, da bi Wi-Fi in ZigBee pametne naprave komunicirajo za dostop do okrasiti dom in nadzor nad njimi, vse z uporabo eWeLink APP.

SONOFF Zigbee Most Pregled:

Značilnosti:

Na daljavo nadzor ZigBee in Wi-Fi naprav na eWeLink APP.

Eno-tapnite za hitro seznanjanje vseh sub-naprave, ki bodo povezane.

Dolge razdalje ZigBee prenos signalov zajema skoraj celotno domačo.

Združljiv s široko paleto SONOFF ZigBee smart vtiči, vtičnice, stikala, brezžična stikala in senzorji za več pametnih prizorov.

Hands-free nadzor povezanih naprav, ki jih zaradi Alexa in Google Doma.

Podpora naprave, skupna raba z družino za nadzor skupaj.

Skupina naprave in imajo dostop do nadzora nad njimi prek domače strani APP namesto sub-naprave.

Ogled vašega doma, na vsaki od njih preko dodajanje fotoaparat na Mostu ali sub-napravo.

Deluje z drugimi pametne naprave potrdi ZigBee Alliance.

Specifikacija:

Vhod: 5V 1A;

Brezžične Povezave: IEEE 802.11 b/g/n, 2.4 GHZ, Zigbee 3.0;

Material: RAČUNALNIK V0;

Dimenzija: 62X62X20mm

Podpora Sub-naprave:BASICZBR3 Smart Stikalo, S31 Lite zb Smart Vtič, SNZB-01 Brezžično Stikalo, SNZB-02 Temp. & Hum.Senzor, SNZB-03 Senzor Gibanja, SNZB-04 Brezžični Vrata/Okno Senzor SONOFF SNZB-01 Zigbee Brezžična Izmenjava Pregled: Značilnosti: Nadzor naprav iz katerega koli kot vašega doma.Nastavite smart sceni, da je komuniciranje z Wi-Fi naprave.Dva-način nadzora svetlobe.Prilagodite gumb dejanja v APLIKACIJI.Seznanite z vsemi napravami z enim tapnite.Podpora dodajanje SONOFF kamero za spremljanje stanja priključene naprave.Low-battery obvestila.Specifikacija: Vhod: 5V 1A; Brezžične Povezave: IEEE 802.11 b/g/n, 2.4 GHZ, Zigbee 3.0; Material: PC V0; Dimenzija: 62X62X20mm Podporo Sub-naprave:BASICZBR3 Smart Stikalo, S31 Lite zb Smart Vtič, SNZB-01 Brezžično Stikalo, SNZB-02 Temp. & Hum.Senzor, SNZB-03 Senzor Gibanja, SNZB-04 Brezžični Vrata/Okno Senzor SONOFF SNZB-02 ZigBee Temperature In Vlažnosti Tipalo Pregled: Značilnosti: Zaslon notranja temperatura in vlažnost.Sinhronizacija v realnem času, temperatura in vlažnost posnetkov na APP.Lahko sproži Wi-Fi naprav v smart scene.Dodajte kamero, da boste vedeli, katero koli sili v vašem domu.Low-battery obvestila.Hiter in enostaven za namestitev.Specifikacija: Baterija: 3V(CR2450); Brezžični protokol: Zigbee (IEEE 802.15.4); Material: RAČUNALNIK; Dimenzija: 43X43X14mm SONOFF SNZB-03 ZigBee Senzor Gibanja Pregled: Značilnosti: Ustvariti pametne prizorov, da vključite Wi-Fi smart naprav.Zaznavanje gibanja in sproži opozorilo sporočila.Vklop/izklop naprave skozi vaše gibanje.Delo z SONOFF fotoaparat, da spremlja vaš dom. 6m zaznavanje razdalje in 110°zornim kotom.Delež senzor za vašo družino, da skupaj imejte oči na vaš dom. 3-mesečno zgodovina evidenc preveriti.Low-battery obvestila.Hitro olupimo in palico namestitev Specifikacija: Baterija: 3V(CR2450); Brezžični protokol: Zigbee (IEEE 802.15.4); Material: RAČUNALNIK; Dimenzija: 35X39X28mm SONOFF SNZB-04 ZigBee Brezžična Vrata/Okno Senzor Pregled: Značilnosti: vas Spomnim, ko se vrata/okno je odprto in zaprto.Sinhronizacija odprtje & zapiranje status vrata/okno na APP.Lahko bi ZigBee in Wi-Fi naprave ohraniti povezavo.Nadzor svetlobe s tožbo.Podpora dodajanje SONOFF fotoaparat če si želite ogledati, kaj se je zgodilo na vašem domu.Delež nadzor naredi drugim uporabnikom nadzor povezane naprave hitro. 3-mesečno zgodovina evidenc preveriti .Low-battery obvestila.Preprost olupimo in palico namestitev.Specifikacija: Baterija: 3V(CR2450); Brezžična povezava: Zigbee 3.0; Material: RAČUNALNIK; Dimenzija: Magnet: 32X15.6X13mm Senzor: 47X27X13.5 mm

Oznake: čistilec robot vacuum, aqara stikalo, mini sonoff, eu zigbee plug, mini sonoff stikalo, nastavite možnost wifi, r2 sonoff, aqara vrata, sonoff stikalo, tuya zigbee

Članice Zbora Ready-to-Go
Blagovna Znamka sonoff
Poreklo CN(Izvora)
Fotoaparat Opremljen No
Številka Modela SONOFF Zigbee Most
Združljivost Android

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi