LIVTER lesnoobdelovalnih spiralni rezalnik glavo rezkanje rezalno glavo orodja spiralni rezalnik glavo zamenjava pasu rezilo meri izdelka

€16.58

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Smo specializirano za proizvodnjo lesnoobdelovalnih orodja za rezanje na Kitajskem za 2 leti.

Naš inženiring in tehnično osebje, imajo bogate praktične izkušnje na les orodja za rezanje.

Z uporabo najboljše tehnologije in najboljših materialov , ki jih lahko izdelava, oblikovalec rezalno glavo z odlično kakovostjo.

Nudimo vam konkurenčne prednosti izdelkov.

Izdelek je prilagojen glede na zahteve.Non-vprašanja kakovosti ni mogoče vrniti.

Ogled našega Podjetja

Pogosta VPRAŠANJA

1. Če sem da, lahko pošljete mi postavka fotografij brez vodni žig?

-----Seveda, Smo lahko poslali postavka fotografij brez vodni žig, če želite, vendar morate, da nam poveste, ko je vaše naročilo.

2. Naredite padec ladijskega prometa?

-----Da, bi Mi dropshipping, da po vsem svetu za vas, samo da v vaših strank naslov ob oddaji naročila.

3. Moram plačati uvozne tarife?

-----To je odvisno od vaše države uvoz in izvoz politike, če tarifne je povzročilo, da je treba plača za kupca.Mi bi izražajo nizko vrednost za vas, da plača malo tarife.

4.Kako plačam za svoj nakup?

-----sprejemamo naslednje plačilne metode: cridet kartice; moneybooker;T/T;western union.

5.Jaz sem prodajalca,rad bi, da nakup več kosov vaš element, kaj je veleprodajno ceno?

----- Hi,hvala za vaše vprašanje, če bi želeli, da kupujejo velike količine, prosimo, pošljite e-pošto na nas, vam bomo najboljšo ceno, hvala!

Dostava:

Vaše naročilo bomo obdelali v 15days po plačilu.In bom posredoval številko za sledenje za vsako naročilo.Vse carinske dajatve ali uvozne dajatve so kupca odgovornost .Da, da vam pomaga dobiti parceli z brezplačno davka ali nižje davčne preko carine,sem lahko ugotovi kot "darilo" z nižjo vrednost.Smo ni odgovoren za zamudo naročil po prihajajo ven.Ampak jaz bodo spremljali najnovejše informacije za naročilo in vam pomaga, vso pot.V resnici,sem prav tako želijo, da se blago dostavi kmalu,tako da bo vsak kupec bo zadovoljen s svojo storitvijo.Vendar pa je hitrost China post je izven moje kontrole.Če ne boste dobili vaš paket pa je dobavni rok je, ki prihajajo,prosite me, da podaljšajo dobavni rok.Hvala vam za vašo podporo.

Povratne informacije:

Vaše povratne informacije so zelo pomembne za nas.Prosimo, kliknite 5 zvezdicami v povratnih informacij, če vam je všeč moja predmetov in storitev.Mi bo zagotovila konkurenčne cene in boljše storitve vso pot.Prosim email nas pred odhodom negativne povratne informacije ali odpiranje koli spora o www.atticus.si.Zavedamo se, da nesreço morda boste morali, če bi šel kaj narobe,ampak bomo poskušali naše najboljše, da vam zadovoljujoče rezultate.

Nadomestilo Politike:

Če vi zaslužiti vaš element, vendar ni zadovoljen z njim,ga lahko vrnete v roku 7 dni za zamenjavo ali denar nazaj.ALI NE BOMO VPRAŠANJE, ŽELITE VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!

Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORA kupec PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje in posebni razlog za vrnitev.

Package:

Oznake: za rezkanje kovin, letenje rezalni mlin, rezilo spiralno glavo, xiam, malo usmerjevalnik, chifon lok glavo, cnc obraz mlin, woodwork, mačka oren, rezkanje 19

Premer več velikosti
Skupna Dolžina več velikosti
Številka Modela Posebno prilagajanje

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi