BSTFAMLY Kitajski Šah Palisander Krat 32Pcs/Set Staro Igro Go Xiang Qi Mednarodnih Dama Zložljiva Igrače Darila Ne Magnetni LC18

€138.21

€276.42

-50 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Vabljeni!Naša ekipa se je zavezala k iskanju najboljše šah izdelkov za vas na Kitajskem trgu.Tukaj......različne lepe, stroškovno učinkovito, praktično šahovska garnitura so bili zbrani v naši trgovini, mudi, da pride, da bi našli najboljšo obleko vaš igra šah !!Najboljše storitve bomo ponudbo za vas.če imate kakršna koli vprašanja, jih lahko pošljete sporočilo, ki nam ga www.atticus.si.Poleg tega lahko dobite tudi pri nas po WhatsApp.WhatsApp Število: +86 158 5818 7950 ; +86 158 6725 2654 Značilnosti Izdelka: 1.Šah material: Palisander 2.Turizem izvajanje priročen Paket Vključuje: 1.Šah 1 komplet

NASVETI:

POŠILJKO

1. Če ste naročilo, prosimo izberite način dostave in plačila za naročilo vključno ladijski promet pristojbina.Mi bomo poslali predmeti v 7 dneh, ko je vaše plačilo, je končan.

2. Če izberete način prevoza, ki je brezplačno dostavo, bomo izbrati najbolj ekonomičen način prevoza, vendar ne omejeno na Kitajskem Post.

3. Obvestilo: čas Dostave je odvisen od cilja in drugih dejavnikov, Če ne boste prejeli izdelek po 40 dneh, prosimo, obrnite na nas, bomo preučili in rešiti dostave problem.

Vrnitev & Exchange

1.Ko prejmete blago najti poškodovan dostava ali kakovost izdelka težave, vas prosimo, da nam pošljete fotografije in komentarje poiskati najboljše rešitve in po-prodajnih storitev za stranke, vam bo stik v kratkem.

2. Vsi vrnjeni izdelki morajo biti v originalni embalaži in morate priskrbeti se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3. Prejeli Vrnitev / Izmenjave zaviti kasneje, bomo prodajali preko konvencij in pravil, ki temeljijo na hitrost kupci in prodajalci, nazaj k tebi tem povezani stroški.

Povratne informacije

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.Vaša pohvala je, da naš največji podporo.

Oznake: krovu šah, šah igre magnetni lesa, leseni šah, rod palisander, cevi leseni set, cvetlični magnetni šatulji, guou watch, šahovska garnitura, igra trone, staunton 7 šah

Številka Modela LC18-2
Velikosti 6 Kos Premer * Debelina 58mm*22 mm
Vrsta Kitajski Šah
Poreklo CN(Izvora)
Material Lesena
Embalaža Prestižni darilni embalaži
Blagovna Znamka BSTFAMLY
Velikost Šahovnice 6 30,5 cm*55 cm*6,8 cm
Starost >3 Let
Način Poučevanja Drugo

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi