1000PCS 60MM Toplote Shrinkable Optičnih Vlaken Splice Fuzije Varstvo Cev Fiber Splice Rokav Visoko Skrči Razmerje Kabel Zaščitna

€23.47

€26.67

-11 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Toplote Shrinkable Optičnih Vlaken Splice Fuzije Varstvo Cev Opis Izdelka Opis Sestavljajo navzkrižno povezana polyolefin, Vroče fuzije cevi in cevi iz Nerjavnega Krepitev Jeklena Palica, ki bi optičnih prenosnih lastnosti optičnih vlaken in poveča zaščito optičnih vlaken spoje.Enostavno delujejo na optični med namestitvijo, brez poškodb in jasno rokav, da je težko odkriti, splice pred krčenje.Tesnjenje strukturo, da je splice brez vpliva temperature in vlažnosti v posebno okolje.Shrinkable rokav se uporablja za optični zaprtje popraviti in zaščito optičnih vlaken ko preplete.Rokav lahko razdelimo na dve vrsti(enotni in masi) glede na funkcijo.Enotni tip se uporablja za enotno-fiber, in maso tip se uporablja za trak vlaknin.Drugače je v okrepitev med dvema vrstama.Enotni spoznamo, okrepitev za nerjaveče jeklene igle, pozneje prek keramične okrepitev države, da uresniči funkcijo.Specifikacija

2.Slike

3.Internation da

Kupec je odgovoren za kakršne koli veljavne uvozne dajatve in lokalnih davkov.Prosimo, preverite pri vašem carinski pred nakupom. 4.Odpremo In Ravnanje

Mi ladja v roku 3 delovnih dan po prejemu plačila.Vsak element je opremljen skrbno, da poskrbite, da pride do vas v odličnem stanju.

Ladje po vsem svetu traja približno 16-28 delovne dni s številko za sledenje brezplačno.

Bomo ladja ta element s HONGKONG POST,Običajno to traja približno 15-30 delovnih dni do Cilja ,smo tudi lahko ladje v to postavko z EMS, DGM,PAKTA za stabilnost in rast,CPAP, da wordwide.Seveda ,smo lahko v skladu z zahtevo stranke,ladje blaga, za druge načine,vendar je tovorni promet je treba plača kupec .

5.Pon. pošiljanje in Vračilo obseg :

Če niste prejeli parceli presega 35 dni ali ste prejeli poškodovan element ali napačen element, pls stik z mano preko e-poštno storitev, in obljubljam, ko je situacija potrjena, bomo poslati ali vračilo vas.

To je odgovornost stranke, da plača za povratni ladijski promet pristojbina pod nobenim pogojem.In ne bomo sprejeli vrnitev aplikacija, ko je zunaj 14 dneh po prejemu pošiljke.In pls zagotoviti, da se vrnete element, ki bi moral biti na prvotno stanje.

6.Kontaktirajte Me

Naše podjetje je strokovno fabrika v svjetlovodni opreme več kot sedem let,smo prepričani, bodo naši izdelki izpolnjujejo u.

Jaz bom tukaj in rešiti vse težave,torej vabljeni, da me kontaktirate kadarkoli.In obljubim, da ga bom za odgovor se vam v 24 delovnih delovni čas.

Naš cilj je zadovoljiti vas kot kupca in v zameno ohranitev ugleda.

Oznake: svjetlovodni splicer, optični lc, VLAKEN, reflektor cev, fiber om3, pohištvo ovijalnika, inno, 12v led spot, miller orodje, 2 jedro fiber optic cable

Moq 1000pcs
Krči Temperaturno Območje 120
Številka Modela Toplote Shrinkable
Blagovna Znamka ZHWCOMM
Iz Nerjavečega Jekla, Premer Igle 1.2 mm
Dolžina Cevi 60mm
Garancija 1 Leto
Obratovalna Temperatura -45 ~ +110

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi