32GB Za Samsung Galaxy S7 G935F G935FD G930F G930FD Motherboard Original Odklenjena S Čipi OS Dobre Delovne Logiko Odbor

€20.27

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

32GB Za Samsung Galaxy S7 G930F G930FD G935F G935FD Motherboard 100% Original Odklenjena S Čipi OS Dobre Delovne Logiko Odbor

Pls Obvestilo :

1. Matični plošči je 100% prvotne in sproščen,vendar se ga uporablja,ni nič novega , da lahko deluje v vsaki državi ,lahko postavite vaše naročilo z 100% zanesljivosti.

2.poleg tega imamo tudi druge matične plošče za blagovno znamko apple iPhone in blagovne znamke samsung ,če boste potrebovali ,pls stik z nami.

3.Vas bi bilo bolje, da izberejo DHL/EMS express za dostavo,matične plošče, lahko prejmete z varnostnimi in hitreje.

4. če ne veste, kako namestiti odbora,pls prositi za pomoč, da namestite s strokovno osebo, hvala!

Izdelki Zaslon:

Bodite Pozorni :

Za DHL daljinsko fee:

Če se odločite, DHL dostava način, denar ki ste plačali v vaše naročilo je samo za telefon in normalno dhl, ladijski promet pristojbina.Nekateri naslov je oddaljen kraj za DHL sistema, to je razlog, zakaj obveščamo vas, da plačilo za daljinsko pristojbina.Hvala f ali vaše razumevanje.

O davčnih:

Zaradi vsaki državi davčne politike je drugačna, vse uvozne dajatve ali pristojbine, ki jih kupec je odgovoren , Če je paket, ki ga ni mogoče dostaviti, ker kupci razlog ( vključno z noče podpisati ), kupec, bi affor vseh dodatnih stroškov !

O prazna parcela :

Nikoli se ne bi pošljite prazno parcelo, da naš kupec, niti bi mi pošlji parcele z drugimi predmeti.Prosimo, da odprete parcelo v vaš post častnik prisotnosti.Če je pošiljka poškodovana ali prazno(ukraden),

prosimo, da se zahtevek zahtevo papirja od svojega post office s svojim žigom.Odprto-paket za video je tudi koristno za vas, da reši problem.

O Garancijo:

Izdelki so najvišje kakovosti,imamo tri mesec garancije,tako da če ne boste zadovoljni z element, ki ga kupili,prosimo, obrnite na našo customer service v najkrajšem možnem času, odkar ste ga prejeli,mi bo lahko pomagal z vse vrne in nadomestila, ki temelji na stanje predmeta.

Če blago prejeli ste vsaj ne kot je opisano,prosim, da nas obvestite in mi pišite nam v roku 7 dni za vračilo .Povrnili vam bomo v roku enega tedna od prejema vrnjenega blaga.

Oznake: 9470m, g930fd, samsung galaxy s8 priključek matične plošče, g930fd motherboard, matično ploščo iphone xs, band samsung s7, galaxy s7 dua, matične plošče, , galaxy s7 motherboard, matično ploščo s7, g935

Izdelek Stanje Na Zalogi
Prvotno Mesto Shenzhen Guandong Kitajske(celinska)
Različica Evropa Različica
Stanje Demontaža & uporabljajo
Blagovna Znamka YMJ
Poreklo CN(Izvora)
Vrsta Notranji
Združljiv Blagovne Znamke Samsung
Frekvenčni Razpon za mobilne motherboard
Zmogljivosti 32GB
Številka Modela Za Samsung Galaxy S7 G930F G935F G935FD
QC Celotno QC Preizkušen
Združljiv Model Za Samsung Galaxy S7 G930F G935F G935FD
Kakovost Original & odklenjena
Certificiranje NOBEN

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi