Mini 6 Inch Ročne in motorne žage, Akumulatorski Električna verižna Žaga Z Zaščitnim pokrovom In Razširjene Vodnik Ploščo Za Rezanje Vej

€24.04

€48.07

-49 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Mini 6 inch električni videl, akumulatorski električna verižna žaga z zaščitnim pokrovom in razširjene vodnik ploščo, z eno roko električna žaga za rezanje veje in les

Bullet Točk: 1、Nadgradnjo enoročno motorno Žago: To žago mini tehta le okoli 0,7 kg in ima razširjeno vodnik ploščo približno 6 cm.S skupno dolžino približno 35 cm in nadgrajeno zaščitni pokrov, ženske lahko preprosto nadzorujete in ga uporabite, in ne bo naporna, da dela za dolgo časa.

2、Učinkovito Rezanje: električna verižna žaga vam lahko pomaga rešiti težave z staromoden, beleženje in bistveno izboljšanje učinkovitosti dela.Električni videl traja približno 10 sekund za rezanje lesa s premerom približno 15 cm.Ta električna žaga je zelo primeren za les, rezanje, obrezovanje drevja, in vrtnarjenje.

3、Močan tok: Ta litijeva baterija akumulatorski verižna žaga sprejme visoke kakovosti vodilo verige, ki je bila globoko kaliti, da se zagotovi gladko rezanje.Lesene zob design lahko verižna žaga zaljubljen na veje, in obrezovanje in rezanje, so učinkovitejši in hitrejši.

4、Nadgrajeno Protection Board Design in Spremenljivo Hitrostjo: zaščita odbor lahko blokira brizganjem naplavin, in verižna žaga stikalo lahko izpolni svoje različne potrebe gradnje neskončno spremenljive hitrosti, hitro ali počasi, za podrobnejše obrezovanje in boljšo zaščito dreves.

5、Ergonomska Oblika: To se lahko hranijo z eno roko in ročnih ročaj za enostavno prevoz.Električna žaga ima nedrsečo ročaj načrta, ki je zelo udobno, da imajo in ne bo naporna za dolge ure dela.

Značilnosti:

1. Nadgradnjo enoročno motorno Žago: To žago mini tehta le okoli 0,7 kg in ima razširjeno vodnik ploščo približno 6 cm.S skupno dolžino približno 35 cm in nadgrajeno zaščitni pokrov, ženske lahko preprosto nadzorujete in ga uporabite, in ne bo naporna, da dela za dolgo časa.

2. Učinkovito Rezanje: električna verižna žaga vam lahko pomaga rešiti težave z staromoden, beleženje in bistveno izboljšanje učinkovitosti dela.Električni videl traja približno 10 sekund za rezanje lesa s premerom približno 15 cm.Ta električna žaga je zelo primeren za les, rezanje, obrezovanje drevja, in vrtnarjenje.

3. Močan tok: Ta litijeva baterija akumulatorski verižna žaga sprejme visoke kakovosti vodilo verige, ki je bila globoko kaliti, da se zagotovi gladko rezanje.Lesene zob design lahko verižna žaga zaljubljen na veje, in obrezovanje in rezanje, so učinkovitejši in hitrejši.

4. Nadgradili Protection Board Design in Spremenljivo Hitrostjo: zaščita odbor lahko blokira brizganjem naplavin, in verižna žaga stikalo lahko izpolni svoje različne potrebe gradnje neskončno spremenljive hitrosti, hitro ali počasi, za podrobnejše obrezovanje in boljšo zaščito dreves.

5. Ergonomska Oblika: To se lahko hranijo z eno roko in ročnih ročaj za enostavno prevoz.Električna žaga ima nedrsečo ročaj načrta, ki je zelo udobno, da imajo in ne bo naporna za dolge ure dela.

Specifikacija:

Slog: razširjena 6-palčni zaslon z eno roko žago

Specifikacije: Britanski predpisi Evropske predpise, Ameriški predpisi

Barva: črna, modra

Moč baterije: 550 (w)

Napetost: 24V

Izdelek neto teža: približno 0.7 (KG)

Package teža: približno 1350g

Vodnik ploščo dolžina: približno 6 cm

Hitrost verige: 5m/s

Veriga: hitro branje prilagoditev

Motorni pogon: močan magnet motor

Področje uporabe: sadnega drevja, obrezovanje in prijavi

Seznam Vsebine:

Električna Žaga*1

Baterije*1

Polnilnik*1

Izvijač*1

Klešče*1

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

Oznake: mini moč videl, baterija žago, žaga za les, 4x6 cm, Videl, žago cordless, electr orodje, verige mini saw, krema zamrzovalnik, electr videl

motorni pogon močan magnet motor
Moč 500W-799W
baterije 550 (w)
Teža 1450g
Nazivna Napetost 24V
Videl Tip motorna žaga
Funkcija 6 Akumulatorski žago
Poreklo CN(Izvora)
Uporaba Les Videl
Blagovna Znamka PW ORODJA
Max. Globina Izreza -
Funkcija 3 Vrt Prijavi
Funkcija 4 Električna verižna žaga
Certificiranje FCC
barve črna, modra
Frekvenca 5m/s
Številka Modela Mini Električni Žago
Vir Napajanja Baterija
Max. Širina Košnje -
Dimenzije 25x20x10cm
Hitrost verige 5m/s
Funkcija 2 Lesnoobdelovalnih Električne Žage
Veriga hitro branje prilagoditev
Funkcija sadnega drevja, obrezovanje in prijavi
Funkcija 1 električni obrezovanje videl
Napetost 24V
Nazivna Vhodna Moč 550w
Funkcija 5 Mini Žago

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi