Lepe Letnik Cvetlični Vzorec Lesena Škatla za Shranjevanje Zaklad Skrivnost Nakit, Spominki Zbirka Organizator z Ročajem 1Pcs

€6.90

€7.11

-2 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Opomba: Ko, Da je ta izdelek je starih lesenih imitacije izdelke, zato obstaja nekaj manjših napak je neizogibno, perfectionism, prosimo, nakup skrbno, prosimo, potrdite nakup, preden dajanje nalog, ampak, če je ugotovljeno, da se med transportom od gnilih blaga, prosimo, obrnite na prodajalca stik.zahvaljujemo se vam za vaše sodelovanje, upam, da ste razumeli, najlepša hvala!

ZAŽELENO Lepe Letnik Cvetlični Leseni Nakit Škatla za Shranjevanje Zaklad Organizator z Ročajem

Izdelek: Antični Nakit Škatla Za Shranjevanje Velikost: 15 * 9.5 * 10 cm Barva: barva Vista Material: les Teža: 0,2 kg 100% popolnoma nova in visoke kakovosti Uporabite te lepe lesene škatle za storge vaš nakit ali osebnih predmetov Avtentični, stari videz, lahko shranite ena znotraj druge swing zaponko prosimo, izberite naslednje tri A, B, C barvo in nato da, hvala vam!preden je naročilo optimistični o tem, ali ročno izdelkov iz lesa, tam bo tudi nekaj manjših napak, naslednji single, prosim pustite sporočilo, A, B, C, neobvezno, če je izbira bo standardne Dostave, hvala vam! 1. nasveti: velikost merilni pogrešek priročnik 0-2 cm 2, ker fotoaparat obsevanje in računalniški monitorji so različne, prosimo za razumevanje, da ne morem zagotoviti, da fotografije in prave barve je 100% prav.hvala!

PRECATIONS:

1. Topel nasvet: velikost merilni pogrešek priročnik 0-2 cm. 2. Prosimo za razumevanje, ker svetlobe obsevanje ali računalniškem zaslonu razlika, tako da ne morem zagotoviti, fotografije in dejanska barva se je 100% enako.

brezplačno

1. Prosimo, izpolnite natančno naslov za dostavo in kontaktna način, če je zaradi kupca, da izpolnite napake ne zapre prispetju blaga, odgovornost mora biti nosi kupec, če ste ruski kupec, prosimo, da izpolnite v Imenu Polni Sprejemnik na desni (trije deli).če vaše naročilo, pred, ko oddate naročilo, drugače ne kurirske bo vrnil paket.in ne bomo sprejeti nobenih nadomestil za naročilo brez polno ime. 2. Da bi dostavo vašega paketa, hitro in natančno, vas prosimo, da nas na telefonsko številko če ste plačali, cenijo! 3. Trudimo se po naših najboljših močeh vam najbolj zanesljiv, cenovno dostopen način prevoza storitev.ampak včasih mednarodnih dostave je zelo odvisna od Poštnega Podjetja in lokalne navade / dolžnosti.če ne prejmete vaš element na čas, se nemudoma obrnite na nas za dodatno pomoč.Najlepša hvala za razumevanje.

Povratne informacije

1. Naš cilj je, da poskrbite, da ste srečni kupec in prijeten nakup pri nas. 2. Če ste zadovoljni z nakupom in naše skupno storitev, vaš komentar je zelo pomembno v naši poslovni uspeh.prosimo, vzemite si minuto, da nas pusti pozitivne povratne informacije s skupno Podrobne Prodajo Oceno 5. 3. Če niste zadovoljni z nakupom, na kakršenkoli način, vas prosimo, da nas priložnost, da reši vsak problem.zavedamo se, skrbi in frustracije, ki jih imate, so in bodo poskušali naše najboljše, da bi rešila težave.

Oznake: skrite šal shranjevanje, skrivnost compart, prsih zaklad, nakit storag, lesene krompirja shranjevanje, kavč blata shranjevanje, prsi lesene, r lesa, zlitine pirat prsih, ika shranjevanje

Obremenitev 100 kg
Specifikacija 15*9.5*10cm
Poreklo CN(Izvora)
Vrsta Škatle Za Shranjevanje & Košar
Oblika Kvadratni
Slog Klasična
Material Les
Funkcija Okolju Prijazno
Predalčni Količina 1
Številka Modela slhss002gsf
Blagovna Znamka ZAŽELENO
Tehnika Vklesan
Izdelek Nakit Polje
Zmogljivosti > 65 Alpske sladkorja
Uporaba Nakit

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi