3D Ogledalo Stenske Ure Samolepilni Izklop Akril Umetnosti Kuhinja Ure DIY Coffee Bean Skodelico Kave Dekor Stenske Nalepke Wall Decor-2

€5.11

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Dobrodošli v naši trgovini

Posodobili bomo vsak teden.Prosimo, da sledite naši trgovini vaši najljubši trgovin.

Prodajne Točke

Popolnoma Nova in Visoke Kakovosti.Bolj Trpežne in dolgotrajno Uporabo.Eco-friendly, nestrupen in varen za otroke,ne bi onesnaževanja do življenja.Prilagoditev razstavljanje, sestavljanje kazalec core Lupini.Ekološki plastičnega materiala, ki se odloči za zaščito okolja ne bi onesnaževanja v življenje, in tiskanje svetlo, ne zbledi.

Postavka Kažejo:

Mimogrede, ta DIY ura mora biti sestavljeni s kupci.Najlepša hvala!Lepljive močna,ne bo enostavno odpadejo.Videti živahno,exquisiteand in modi Visoka kakovost, vodoodporna,odporna proti koroziji in zdravo okoljsko zaščito Samolepilne in nedrsečo modela,to bo koristno dekoracijo v vaši hiši Dodate praznični videz za vaše počitnice stranka s tem lep dekor Super ideja, da dekor domov / trgovina okno, gladko steno, dnevna soba, spalnica, pisarna, hala način, itd.Material:Akril+Plastike Velikost:40 cm*40 cm.BARVA: srebrna, rdeča, zlata, črna,bela.Debelina Indeks: Ultra tanka (okoli 1 mm ).Napajanje:1*AA baterije (niso vključene).Paket je vključeno: 1 Nastavite Stenske Ure Nalepka 1 * Ura mehanizem funkcije Izdelka: 1.lahka teža, je 1 / 10. teže Redni Ogledalo. 2.non-toksične, ki ne onesnažujejo okolja, vodoodporna, odporna proti koroziji . 3.Jasno kot ogledalo.Bližnji del in ogledalo so enaki, daljni (2 metrov) predmet bo zelo lahka in lepljivo.Po prilepi in nato solza površino zaščitno folijo, da bi dosegli popoln dekorativni učinek.Opomba: Zaradi svetlobnih učinkov, monitorja svetlost, itd., je lahko za nekatere manjše razlike v barvi med fotografija in dejanski element, Upam, da boste lahko razumeli.

Primeren Kraj:

Prav tako se lahko prikaže na mizi, za dnevna soba, spalnica, pisarna, Kuhinja, Jedilnica, otroška Playroom, otroška Spalnica,Študijske sobe, itd.

Opomba:

1.Naši izdelki so brez okvirjev, brez kape steklo. 2.Zaradi dostava težave so izdelki ne vsebujejo baterij. 3.Morda bo 2-3cm napake razsežnost podatkov zaradi čistega ročno merjenje,pripada normalen pojav. 4.Zaradi razlike med različnimi monitorji,lahko obstaja nekoliko barva razlika zaradi različnih svetlobo in zaslon učinek. 5.Zahvaljujemo se vam za vašo prijazno razumevanje:)

Pogosta VPRAŠANJA:

1.Ali obstaja Številko za sledenje za moj predmet?Da, smo ladjo, da vsak s svojo Številko za Sledenje, in si lahko ogledate pošiljko staus na ustrezni spletni strani. 2.Ali vaš izdelek bo nobenega hrupa? Naša ura je Tiho Ne-Teče, in ga lahko vzamete v spalnici, študije in druge kraje, ne bo povzročajo hrup, vpliv na vaše življenje. 3.Bo vaš izdelek vključuje baterije v to?Zaradi dostava težave so izdelki ne vsebujejo baterij.Potrebujete kupite 1*AA baterije, ki jih sami. 4.Bo vaš izdelek vključuje steklenega pokrova?Naši izdelki so brez okvirjev, brez kape steklo.

O Pošiljki:

Če ste naročilo,prosimo izberite način dostave in plačila za naročilo vključno ladijski promet pristojbina.Na splošno,bomo poslali predmete v najkrajšem možnem času ko je vaše plačilo, je končan.Nismo odgovorni za kakršno koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve.Mi ne zagotavljajo, čas dobave na vse mednarodne pošiljke zaradi razlik v carinski obračun časi v posameznih državah,kar lahko vpliva, kako hitro se vaš izdelek pregleda.Prosimo, upoštevajte, da kupci, ki so odgovorni za vse dodatne carinske pristojbine,broderage taks,dajatev in davkov, za uvoz v vaši državi.Ti dodatni stroški lahko zbirajo na čas dobave.Ne bomo povračilo stroškov prevoza za zavrnjene pošiljke.Prevozni stroški ne vključujejo nobenih uvoznih davkov,in kupci, ki so odgovorni za carine.Na podlagi preteklih izkušenj,razumem, da ste zaskrbljeni zaradi morebitne dodatne stroške za postavke.

O Povratnih informacij:

Oznake: 3d gledanje, električna stenska ura kuhinja, stenske ure, kuhinjo, jedilnico, ura kuhinja steno, plošče stenske ure kuhinja, lepilo watch, ura skodelico kave, kava pismo, ura v dnevni sobi, 3d ura stenska

Kombinacija Loči
Vrsta Stenske Ure
Blagovna Znamka FXM
Premer 43 cm
Obrazec En Obraz
Teža 90g
Funkcija Zvočnik Izklop Zvoka
Primerno Umestitev Dnevna Soba
Telo Material Plastični
Material Akril
Slog Ameriški Stil
Vrsta Prikaza Iglo
Motivity Tip Digitalno
Oblika krožna

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi