5 mm Torbici Verige Kovinski Torbici Okvir Torbici Zamenjava Vrečko Trakov DIY Deli na Debelo Kovinsko Verigo Dropshipping

€5.55

€8.28

-32 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Nasveti:

1.Verige so močne in težke, primeren za majhne in srednje torbice.

2.skupna dolžina vključuje zapirala

3.debelina verige: 5 mm

4.da bi vključuje: 1 kos verige

Nasveti 1)barva zapirali lahko nekoliko razlikujejo od kovinske verige. 2) Verige so izdelane ročno, tako da morda obstajajo manjše praske . 3) skupna dolžina vključuje zapirali. 4) Barve in velikosti različnih proizvodnih serij, morda malo razlike .Prosimo, počakajte za nekatere odklon. 5) Zaradi handwork in različne metode merjenja, dolžina vsakega traku je približno , ne 100% accuarate.

Nakupovanje

1)1 cm=0.39 palčni, 1 palca=2.54 cm

2) na Splošno, naročila, bo obdelujejo in pošiljajo v 2-6 delovnih dneh.

3) Prosimo, izpolnite naročilo v celoti, vključno z vaše ime, srednje ime,priimek,podrobni naslov,poštno številko,telefonsko številko,itd.

Pošiljko

1) 7-35 delovnih dni je referenčni čas poštnine, ki jih na Kitajskem Post Air Mail.To lahko hitreje ali počasneje, včasih.Upamo, da boste lahko razumeli.

2)Brezplačna dostava v večini držav preko Kitajske Post Air Mail, in ePacket v ZDA, Rusija, Ukrajina, Avstraliji, Kanadi in BRITANIJI.

Davčni številki

1) Za po meri izogibanje davkom, bomo razglasi parcele vrednotijo manj ali razdeliti v manjše.

2) Pomembno dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.

Garancija& poprodajne storitve

1) iz katerega koli razloga, ki ste nezadovoljni z nakupom, vas prosimo, da nas kontaktirate in potrudili se bomo, da rešitev tega problema.

2)Če ste prejeli napačen,poškodovanih, v okvari ali predmet ne, kot je opisano, se obrnite na nas za delno/popolno vračilo ali zamenjavo na naše stroške.

Povratne informacije

Vzdržujemo visoko kakovostne izdelke in si prizadevati za 100% zadovoljstvo strank .Prosim, pustite nas positvie in 5-star povratne informacije, če niste zadovoljni z izdelkom.Mi bo zelo cenjeno.

Oznake: odraslih piškotek pajama, za odrasle lutke mož, odraslih oklepaji ličila, odrasle ženske bonnet, odraslih zajček igralne obleke, odraslih ležiščem otrok, odraslih elastični trak, odraslih kampiranje brisačo, odraslih buildin blok

Material Kovine
Teža metal chain
Številka Modela kovinske verige
Blagovna Znamka Maxis Opia
Vrsta Veriga

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi