KODI GEL mačka oči magnetni Gel lak za Nohte Art Design Manikura 8Ml Soak Off Emajl UV Gel za Nohte, Lak za Nohte

€3.18

€6.63

-52 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

1.O Embalaži

Ker je polje ne varuje izdelek dobro, bomo uporabili kot nalašč embalaži izdelka mehurček vrečko, da se izognete poškodbam izdelka med prevozom.Smo pošteni in odgovorni prodajalci.Če paket prejeta poškodovana ali ima kakršne koli težave, se obrnite na nas pred spora.bomo rešili problem za vas, prosim, ne vas prosimo, da dajejo slabe povratne informacije.

2. O Zmogljivosti

Neto prostornina je 8ML.Vendar zmogljivost steklenice, je več kot 8ML, Gel ne bo popolnoma napolni v steklenice!Prosimo, glejte dimenzijsko risbo za dejansko velikost steklenice.Prosimo, ne zanašajte se na domišljijo.

3. O Barvo

Barva razlika je lahko posledica nekaterih razlogov, kot so barve, odsev v monitor osvetlitev,ozadja,itd, Če želite bolj svetlo,bi morali dodati več plasti.

4. O ladijski

Kot vemo ,To je nizko-stroški promocijskih izdelkov.tako smo se odločili redni dostave, št sledenje podatkov.V normalnih okoliščinah, čas prihoda, o: 30-90 dni.Čas dostave v Braziliji, je o 60-120 dni.

Oznake: cat eye gel lak magnet magnetni, cat eye gel lak za nohte, Gel za nohte, gel kodi, Mačka Oči, gel uv, KODI NADLAK, gel za nohte, mačke oči, nastavite 9d cat eye gel, za nohte, odstranjevalec laka

Postavka Vrsta Gel Nohtov
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela kodi 8ml
Sestavine UV ozdravljiva smole
Količina 1PCS
Blagovna Znamka OXXI KODI UNO
Vrsta Drugo
NETO WT 8ml
Glasnost 8 ml

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi