Črna 18pcs Manikura Nastavite Pedikura Škarje Cuticle Nož Uho Pick Nohtov Clipper Kit iz Nerjavečega Jekla za Nego Nohtov Orodje Nail Set FH13

€8.36

€11.94

-29 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Specifikacije:

Pogoj: 100% Čisto Nov

Tip: Set Za Manikiranje

Material: Nerjaveče Jeklo

Količina: 18pcs/set

Plod: 1.MANIKURA KOMPLET: Vključuje noht clipper, nohtov clipper, diagonalno nohtov clipper, večnamenske škarje, cuticle brivnik, uho izbrali, eno-robovi double-sided (obojestransko), pritisni in drži, obrvi tweezer, piling nož, nohtov datoteko, blackhead iglo in zanke odstranjevalec, V-oblikovan potisnite Palico.

2.LAHKA TEŽA & PRENOSNE: manikira pedikura kit prihaja z lepo in stilsko ohišje za zaščito ostrih orodij, to je enostavno zaprite ali odprite z varno snap zaprtje.

3.Večnamenska & IDEALNO DARILO: Manicuring, pedicuring, oblikovanje obrvi, anti-akne, piling ITD, samo z eno in vse opravljeno.Pakirana v lepi in prenosni primeru, vključno z vsem, kar potrebujete za vaš osebni manikura, primeru je specializirana zasnovan za ženske z kvadratnih konkavna na rose zlata površine, izgleda moda in razkošno in je zelo dobro dotik-občutek.To je neverjetno darilo za ženske dekle in ženske.

4.Za vaše zdravje, je najbolje, da uporabite svoje nohte komplet za nego kot samostojno orodje za svoje prstov na rokah in nogah, da ohranite dobro zdravstveno nego prakse.Hraniti dobro nego nohtov navado, da je dal vse orodij nazaj v ohišje in v suhem okolju, ko ni v uporabi.

Paket Vključuje:

18 x NOHTOV Dodatki

1 x PRIMER

Opomba:

1.Pravi barve izdelka je lahko nekoliko drugačna od slike,

prikazani na spletni strani posledica številnih dejavnikov ,kot so svetlost zaslona in svetlost svetlobe.

2.Prosimo, dovolite rahlo odstopanje za merjenje podatkov.

Oznake: 18 kos nohtov clipper manikura, 15pcs nohtov clipper, ontario podgana 1 d2, komplet za nohte, 12pcs set za nohte clipper, Bgrouac, 7Cr17Mov, Kabel Nož, 10 kos nohtov clipper rezalnik, komplet manicur

Količina 18PCS/set
Številka Modela fh13
Material Nerjaveče Jeklo
Velikost 15.3 x 10.5cm
Poreklo CN(Izvora)

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi