EDIFIER MP260 Bluetooth Zvočnik Bluetooth 5.0 več funkcij Budilka lesene Prenosni zvočniki 2.1 struktura akustične

€54.70

€99.45

-44 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

EDIFIER MP260 Večnamensko Integrirano 2.1 Channel Bluetooth Zvočnik

Značilnosti

• Vsestranski funkcije: Ura, Alarm; AUX, USB in micro SD vhodi • Močan in Zmogljiv: 8W (Visoko) + 12W (Subwoofer) • Bluetooth 5.0 V za hitrejše in nadaljnji prenos signalov • 5200 mAh, velika zmogljivost baterije za daljši čas predvajanja • LED Zaslon za zvočni način in prikaz Časa • LED zaslon lahko samodejno tekmo okolje svetlosti • Lesene box design prinaša visoko kakovost zvoka • Multi-funkcijski gumbi za lažjo uporabo • Stranski plošči bass reflex za na vrata za super nizko frekvenco, bas

Les je priznan kot idealen material za zvočnike, in 2.1 zvočno strukturo, je jamstvo, močnih in nizke frekvence zvoka.Je biti na par z glasnost tradicionalnih 2.1 zvočnika, tudi v svoje kompaktne velikosti.S podporo Bluetooth, kartice branje, budilka in udobje vgrajena litijeva baterija, ki je premično, M260 je nedvomno najljubši glasbeni predvajalnik za vsakogar v družini.

Več Funkcij v Okvirček

Z brezžično povezavo Bluetooth, USB/TF kartice igra, aux zunanji zvočni vir, micro USB povezave na računalnik z enojno črto, velik zaslonu zaslon ura/budilka, M260 je vsestranski glasbeni predvajalnik na vaš dom.

Klasična Akustika Uspešnosti, Bolje Nizko Frekvenco

Klasična 2.1 zvočno strukturo, ki se uporablja za majhen sistem.Tri naprej enote lahko popolnoma prikaži podrobnosti visoko, srednje in nizko smola.Tak primerek "veliko strukturo, ki se uporabljajo za male namen" bo dal polno predvajanje zvoka in kažejo čar izvirni zvok

Visoka Moč, Močan Val

Ne omejeno zaradi majhne velikosti, kakovosti zvoka majhen zvočnik, ki je na novo z 2 * 4W srednje in visoke frekvence + 12W nizko smola, moč, polnjenje vsak centimeter dom s prijetno melodijo.

Novejše Bluetooth, Daljše Razdalje

Bluetooth 5.0 je sprejeta za združljivost z več brezžičnih naprav in močnejši anti-interference sposobnost.Največja prenos na daljavo sega do 30 metrov na prostem.Uživajte svoje neomejeno glasbeni prostor.

Digitalni Avdio in Učinkovit Pogon

IC integriran s tehnologijo Bluetooth in glavni kontrolni dokonča frequency division in dinamično upravljanje, in združuje z TI je TAS5711 digitalni ojačevalnik za pogon tri zvočnik enot učinkovito, vodenje več glasbe podrobnosti na podlagi velikega obsega.

V koraku s Časom in po Svetu

Z vgrajeno uro sistem opremljen z glasbo, budilka, ne glede na to kje je, je lahko spremljate utrip svetu in se zbudi vsak lepo jutro s svojimi narašča glasbe.

Inteligentni Senzibilizacija, Nastavljiva Svetlost

Ne skrbi, ura je svetloba, ki se vmešava s svoje spanje, kakor luč-sistem zaznavanja samodejno prilagodi zaslon svetlost kot odgovor na okoljske svetlobe.Če ne potrebujete nobene svetlobe, samo pritisnite gumb za izklop zaslona.

Vgrajen Zvočni Tok, Eno-kabelsko Povezavo

Na računalnik priključite en kabel USB je na voljo za predvajanje glasbe in polnjenje hkrati, s čimer se odpravi potreba po več kabelske povezave med računalnikom in zvočniki.

Uporabniku prijazen konzole

Funkcije gumbov na vrhu zvočnika so lahko dosegljiva; narejene so iz okolju prijazne in brez vonja silikona; obliž gumbi z povratna informacija odziv je udoben za uporabo.

Zanesljivo Velika Zmogljivost Baterij

Baterijski paket, sestavljen iz dveh 2600mAh litij-ionske baterije, ki zagotavlja dovolj energije za zvočnik, tako da je glasba lahko neprekinjeno igral za 7 ur* v dnevni uporabi, in napajalni sistem za upravljanje z prenapetostna zaščita zagotavlja jamstvo za varno uporabo zvočnika.PS: čas predvajanja se nanaša na sobni temperaturi, pesmi igral, in glasnost.Čas je, naštetih laboratorijski preskusni podatki.

Lesa Zrn, Tekstura, Ujemanje s Pohištvom

Oblikovalec uporablja pameten ID design in preprosto barvno ujemanje, kar je preprosto in mirno, notranjo in lirično, klasičnih in inovativne, ki prikazuje integracijo tradicionalne kulture in tehnologije uporabe v vsak detajl.

Specifikacije

• Izhodna moč (RMS) SW: 12W R/L:4W+4W; • Signalom in šumi: ≥80dB (A); • Vhodna občutljivost: AUX: 400±50mV;Bluetooth: 400±50mFFS;USB: 400±50mFFS; • Avdio vhod: AUX, USB, Bluetooth; • pogonska enota: L/R: 1 3/4 inch, SW: 2 3/4 inch; • Zvočnik dimenzije: 192.5×113×115mm

Oznake: opozorilo secur, zvočnik brezžični, bluetooth receiv, amazon bluetooth zvočniki za prenosni, plovila lesa, komercialni akustične pene, klasični zvočniki polje, primeru edifier x3, portabl zvočnik, budilka mestno

Certificiranje FCC
Zaslon Da,
Vhodna Moč(W) 25 W
Inteligentni Osebni Pomočnik NOBEN
Poreklo CN(Izvora)
Sporočilo Bluetooth
Vir Napajanja Baterija
Baterija Da,
Vrsta Zvočnika Prenosni
Kanali 3 (2.1)
Bluetooth Različice 5.0
Frekvenčni Razpon 20Hz-20KHz
Številka Modela EDIFIER MP260
Avdio Crossover Celotno Območje
Število Zvočnika Ohišje 1
Blagovna Znamka Edifier
Omara Material Les

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi