85ml Anti Cellulite Cream Fat Burner za hujšanje, Lepoto Telesa, Masaža Hujšanje Krema za Celotno Telo, Noge Učinkovit Fat Burner Gel Krema

€2.69

€4.14

-35 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Opis popolnoma nova in visoke kakovosti, ki jih je dobro darilo za vaš ljubimec,družini,prijateljem in sodelavcem Seksi in Vitko linijo je oko-papiga ki gre.ste na ogenj!Poskusite to hujšanje gel,Pravijo, Bye-bye, da maščobe!Funkcije : To izhaja iz najbolj edinstvena formula, ki pomaga kurjenje maščob,pospeši presnovo in hujšanje.Učinkovito zmanjša videz slackened kože zaradi zadrževanja vode, utrujenost in pridobivanje telesne teže, hujšanje in staranje.Značilnosti : se zlahka absorbira v kožo in gorijo maščobe in tona odvečne maščobe.Hujšanje gel vsebuje naravne rdeče chili olja, ki so dobre za shujševalni učinek.Spodbuja limfni obtok in izgorevanje maščob, medtem ko glajenje kože z celulita problem.Enostavno absorbira gel, ki zapusti kožo občutek toplo in mehko.Kako jo uporabljati 1.Po kopeli ali prhanju,stisnite majhno količino več kot na dlani. 2.Masirajte od spodaj navzgor v ciljnih območjih, ki jih želite slim navzdol.Čutili boste, vroče po 15 minut. 3.Ni treba, da ga temeljito sperite. 4.Veljajo dan & noč in šest zaporednih dni za najboljši rezultat. 5.Sperite roke po uporabi gela.Opomba : Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki.Hvala!

Morda vam bo všeč tudi:

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

O ladijski

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku, prosimo, obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

8. Smo prodajalec ni odgovoren uvoznih dajatev, kupec je odgovoren za to.Vse spore, ki jih povzroča to je nesmiselno.

9. BR kupec, prosimo, navedite cpf ali cnpj, bo bolje za vas, da se je bolj hitro.hvala

Vrne in Vračilo

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.atticus.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

O povratne informacije

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

Oznake: knock nazaj, laser pero šok, infrardeči terapevtske bolečine, shkola, db106, shoulderback, fijet, alergija olajšave, mreža igrača, bug robo

Hujšanje Cellulite Cream Fat Burner Za Hujšanje, Kreme
NETO WT 85ML
Postavka Vrsta Hujšanje, Kreme
Hot Chilli Chili Hujšanje Kreme Noge Telo Pasu Učinkovit Anti Celulit, Izgorevanje Maščob Gel 85ml
Izgorevanje maščob Telo Pasu Učinkovit Anti Celulit
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka TMISHION
Maščobe Izgubo Teže Chili Kofein, Izgorevanje Maščob Hujšanje Smetane
Chili Aparat Za Hujšanje Gel Hujšanje Anti-Celulit, Izgorevanje Maščob Smetane
Vrsta Hujšanje Smetane
chili hujšanje kreme Noge Telo Pasu Učinkovit Anti Celulit, Izgorevanje Maščob
Številka Modela Maščobe Gorilnika Smetane

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi