Fotoaparat Torba Primeru Za Sony a6400 a6500 6000 a6000 a6300 a5100 a5000 H300 H400 H200 HX400 HX300 HX200 HX100 RX10M4 RX10 NEX7 NEX6 5

€7.05

€9.94

-29 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Opis:

Visoka zmogljivost、 Rami, moda, za zunanjo hobi fotografiranje, shockproof varstvo, je vaša idealna izbira.

Za Nikon Canon Sony Panasonic Olympus Digitalni Fotoaparat Fujifilm

Velikost : Zunanji velikost (Dxšxv)19 cm X 11 cm X 14 cm

Velikost : Notranji velikost (Dxšxv)17 cm X 10 cm X 12 cm

Opomba 01: Prosimo, izberite pravilno fotoaparat torba, glede na velikost vašega fotoaparata.Velikost vrečke je merjena osebno, vendar lahko obstajajo majhne razlike, prosimo za razumevanje.

Opomba 02:, Če je paket zlomljena ali poškodovana, bomo povračilo ali se odločite, da pošta je, da vas še enkrat, zato vas prosimo, občutek prepričani, da nakup.

Opomba 03 : Ta paket so sledenje podatkov

Paket vključuje:

1 x Fotoaparat Torba

1 x Ramenski trak

Pošiljke:

1. Dostava Po Celem Svetu . (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

Nazaj/Povračila:

1.Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Stroški poštnine, ki nastanejo, da se vrnete elemente, ki bodo nosi kupec.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš post.

Carinski:

Da bo razglašen kot darilo ali manjših vrednosti, da bi kar najbolj zmanjšali lastne davčne in enostavno po meri postopka.Če želite izvedeti informacije o uvoznih davkov stanje v vaši državi, in mislite, da obstajajo načini, da bi kar najbolj zmanjšali davke, ki jo moraš plačati (ali odpravo davkov v celoti), samo povejte nam, kaj potrebujete za dajanje navodil (glede označevanje, pakiranje, deklaracije, računi, itd.) v polje za komentarje v blagajni.Smo več kot zadovoljni, slediti vaš navodila.Pozornost, prosim!Nismo odgovorni za kakršno koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve.

Povratne informacije:

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

Oznake: fotoaparat sony trdi vrečko, a6500, majhen objektiv vrečko, a6000 sony, a6400 sony, objektiv sony nex 5r, sony rx10 iv, av sony nex, dsc hx400v, rx10 iv

Številka Modela Fotoaparat Torba
TYPE02 Visoka zmogljivost fotoaparata vrečko
Vrsta Torbe
Uporaba Mirrorless Sistem Kamere
Blagovna Znamka HuWANG
Paket Da,
Slog Torbice
barve črna
TYPE01 Vrečke Ramo
Material EVA

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi