2 x h15 močna led Svetilka pgj23t-1 6000k 15w/55w xenonwhite Zunanje Luči za Meglo Smerniki Žarnice žarnica 12v canbus

€29.63

€45.59

-35 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

V6 55W Dual Beam H15 LED Canbus Dan čas Teče Luči Avtomobilski Žarometi Za Mazda 6 CX5 Mercedes A180 GLK Q7, BMW Golf Napak

V6 Seriji Avto Led Smerniki!Nov Dizajn!Več Svetlost!Dolgo Življenje!

Popoln in Učinkovit hladilni sistem: Super Hydroid tlak fan @9000 RPM in Prostor Turbo Hlajenje Tehnologije lahko vodijo žarnice, ki deluje pod 80 Stopinj.Toplota-Električna Ločeni Tech, Ponujajo 3-5 Krat Hladilni Učinek.Visoka Kakovost Letalstva Aluminijasto hladilno telo, bivanje 30% hladnejše kot standard.

Res 6000K Cool Bela Osvetlitev: Kristalno jasni razsvetljavo je na voljo z nič toplo-up čas.

Vse-v-Enem Kompaktne Velikosti Plug-N-Play Modela: Nadgradnje Manjše Velikosti Različico, premer je samo 35 mm z Vgrajeno voznik/balast, Plug & Play.Enostaven in Preprost za Namestitev, IP68 vodoneprepustnost Rainproof, deluje tudi pod vodo!

Specifikacije:

- Moč: 55W/set

- Napetost: DC8-48V

- Barve: Bela, 6000K

- Kot snopa: 280 stopinj

- Lumnov: 12000LM /set

H15

1.Naš cilj je, da poskrbite, da ste srečni kupec in prijetno nakupovanje pri nas. 2.Če ste zadovoljni z nakupom in naše skupno storitev, prosim, pustite nas 5 zvezdic povratne informacije, in bomo naredili enako za vas. 3.Če niste zadovoljni z nakupom, na kakršenkoli način, vas prosimo, da nas priložnost, da odpravite vse težave.

Zavedamo se, da skrbi in frustracije, boste morda so, in bodo poskušali naše najboljše, da odpravite težave. 4.Ne oklevajte, da nas kontaktirate kadarkoli pred in po nakupu zavezujemo se, da bomo vaše 100% zadovoljstvo strank.

1.Ponujamo 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.Ne Bomo Popravil Ali Zamenjal Izdelke Z AnExpired Garancijo. 3.Kupec mora plačati, ladijski promet pristojbina za vrnitev v vsaki situaciji razen naših napak.Mi ne bo odgovoren za kupca, morebitne odškodnine in izgube, ki presegajo zneska naročila, da kupec dejansko plača nam

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

Vse element, ki Prihaja z Osnovno 3 Mesece Prodajalci Garancijo,če je postavka napako v 3 Mesecu,vam Bomo ponudili zamenjavo withour dodatno Polnilnik(vključno ladijski promet pristojbina)Po tem, ko smo Prejme Okvarjenega izdelka.

Če element v Okvari po 3 Mesecu,se Kupci še vedno lahko pošljete nazaj,Bomo v stik z dobaviteljem ali Fabrika za Garancijo.

Kupci Morda Morali plačati za Ladijski promet pristojbina Za ponovno pošlje nadomesti element.

Če element DOA(Dead Prihoda),Kupci Lahko vrnete v 14 Dneh,Smo bo Zamenjal z Novo postavko ko bomo prejeli DOA element.Obrnite se na nas, Preden boste poslali element nazaj.

Vse postavke se lahko vrne za izmenjavo samo.Kupec ima responsiblity za vse povratni prevoz vključno z DOA ali neustrezne donosnosti.

1.Čas dostave je navedeno v nadaljevanju:

Država

Cca.Čas dostave

Združene Države Amerike

8-15 delovnih dni

Velika Britanija / Avstralija

10-21 delovnih dni

Kanada /Europe / Rusija

Običajno, 14-21 delovnih dni, včasih pa lahko traja do 30 dni zaradi po Meri Pregled.

Južna Azija / Bližnjem Vzhodu

Običajno, 14-21 delovnih dni, včasih pa lahko traja do 30 dni zaradi po Meri Pregled.

Brazilija / Južna Amerika

Običajno, 14-28 delovnih dneh, vendar včasih to traja do 45 dni zaradi po Meri Pregled.

2. Bomo ladja je v v 1 ali 2 dni po plačilu preveriti .

3. Ne bomo ladjo PO.POLJE , Prosim, pustite nas veljaven Naslov & Poštno številko.Naslov bomo ladja element, ki izvira iz informacij.Naj kupec prepričajte se, da je naslov za dostavo, ki je nezmotljiva.

4. Pišite nam, če ga niste prejeli vašega blaga,bomo poskušali naši moči, da reši svoj problem.

Oznake: f4 led, avto tovornjak volvo, gtr ultra 2 led h11, h15 led, led žarnica 12v 55w za avto, led žarnica, ultinon, led, 12v 5v zunanje, h15

Modela Avtomobila za vse avtomobilske
Moč 55W
Blagovna Znamka yobuyyowin
Barvna Temperatura 6000K
Znamka Vozila za vse avtomobilske
Napetost 12V

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi