Dekleta Balet Ples Plašč, Jopica Otrok Ples Vrhovi Poliester Topli Puloverji Jeseni, Pozimi Novih Turistov

€10.50

€12.35

-14 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Dekleta Balet Ples Plašč, Jopica Otrok Ples Vrhovi Poliester Topli Puloverji Jeseni, Pozimi Novih Turistov

Vedno smo se osredotoči, da uporabnikom zagotavljajo visoko kakovostne izdelke po konkurenčnih cenah in poskuša ponuditi vrhunskemu storitev, in upamo, da boste lahko uživali v nakupovanje čas.Vrsta izdelka: Balet Ples Pulover Material: P olyester Starostna Skupina: Otroci, Fant Dekle Vzorec: Dolg Rokav Teža: približno 0.27 kg Barva: Roza,Modra Dobave Tip: OEM ali Park MOQ: Ni minimalne za parka, da so Cene dogovorjene glede na različne količine.Če imate kakršna koli vprašanja , se sporazumevajo z našo customer service osebje prvi.Nasveti: velikost grafikona je samo za referenco.

1 palca=2.54 cm

Opomba: 1. Velikost je Azija velikosti, prosimo vas, da vzamete svoje meritve za izbiro prave velikosti glede na Višino, starost je samo za referenco.in če so vaši otroci je malo Plumb, Prosimo, izberite eno večje velikosti. 2. Zaradi različnih metod merjenja, lahko pride 1-3 cm dovoljeni obseg napake. 3. Zaradi dejavnikov, kot so zaslon slikovnih pik, tako da se lahko malo barva razlika.

Postavka Vključuje:

1 X Dekleta Ples Balet Pulover

Stik, Če vas zanimajo naši izdelki,pls, ne oklevajte, da nas kontaktirate.Po meri naročite se lahko izvede in logotip se lahko dajo na obleko.Lahko pustite sporočilo o na vaša vprašanja in vaš e-poštni naslov, bomo v stik z vami 24 ur.Vsa vaša vprašanja so dobrodošli.Povratne informacije v Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Če ste zadovoljni z našo opremo in storitve, vas Prosimo, da nas 5 zvezdic povratne informacije.Najlepša hvala.Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate,preden se odpravite negativne povratne informacije.Lahko delamo skupaj, da rešite vse spore.Če imate kakršnakoli druga vprašanja,pls pustite sporočilo in vaš e-poštni naslov in jih nato bomo v stik z vami 24 ur.Kako lahko vzamem moje parcele?Lahko sledite vaši pošti na naslednji spletni strani, ki uporabljajo svojo številko za sledenje: www.17track.net/en (Kopirati brskalnika, da odprete)

Oznake: za orientalski ples krilo, flanela suknjič dekle, gasa balet vrh, balet tshirt, balet krpo, balet plašč, Balet Pulover, balet, lassie. suknjič dekle, roza balet vrh

Material Poliester
Uporaba Balet Crossover, Balet Plašč
Številka Modela 2499121-22
Rokav Dolg Rokav
Blagovna Znamka Daydance
Poreklo CN(Izvora)
barve Roza ,Modra
Paket PP Vrečka
Kakovost Visoka Kakovost
Velikost 110,120,130,140,150,160
Spol Dekleta
Starostna Skupina Otroci, Dekleta, Otroci
Ples Tip Balet Ples Pulover

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi