20pcs/lot 2 mm Banana Vtič Visoke Kakovosti Cooper s pozlačeno Banana Glavo Črna/Rdeča/Rumena/Zelena/Modra Barva

€7.45

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

20pcs/lot 2 mm Banana Vtič Visoke Kakovosti Cooper s pozlačeno Banana Glavo Črna/Rdeča/Rumena/Zelena/Modra Barva

100% Čisto nov

Material: Baker s pozlačeno Prosimo opozorilo: Prosimo, povejte nam barvo, ki jo želite, ali bo poslal 5 barvo V averaqe.

Dostava: 1.Nudimo www.atticus.si Standardne Dostave,DHL,UPS,FedEx, za način dostave. 2.Mi bomo poslali blaga v 1~5 dni po plačilu 3.Mi vam bo dala številko skladbe, ko smo poslali izdelke,tako da lahko preverite, ali je na spletu 4.Prosimo, preverite vaš naslov previdno pri obdelavi da Garancija: 100% Denar Nazaj Garancije. 1.Zaradi deli, ki jih prodajamo, so 100% preizkušen in visoko tveganje, da uporabnik pomotoma,jih mora zagotoviti podrobnosti izvesti popravila ,rezultati preskusov ,in fotografije dolgo v vaš zahtevek. 2.Naša garancija ne velja za vse izdelke, ki so fizično poškodovan ali prdoucts ki niso bile v uporabi v normalnih pogojih delovanja. 3.Vrnitev element, ki mora biti v originalni enako, kot smo poslali. 4.Kupec plača za povratni ladijski promet pristojbina.Trudimo se, da bi dosegli 5 zvezdic oceno za vsako transakcijo.torej, Vse vaše pozitivne povratne informacije bodo zelo cenjeni. Če ne boste 100% zadovoljni, PROSIM, ne pustite nevtralne ali negativne povratne informacije, preden se obrnete na nas za pomoč.Ste sporočilo v Trgovini manager ali Pošto bomo odgovorili v roku 24 ur.

Oznake: banana, 2 mm banana priključek, banana priključek, priključek za zvočnik, 2 mm vtič, plug zvočnik, 2 mm banana vtičnica, banana vtič zvočnik, 2 mm banana vtičnica, 4 mm banana

Vrsta 100% Čisto Nov
Original Kitajska
Številka Modela 2 mm
Ime 2 mm banana
Na Zalogi Da,

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi