Dawapara Novo Nerjavečega jekla Drevo Classic zapestnico Bangle Za Moški in Ženske Pomeni Unije Močno Nakit

€2.89

€4.14

-30 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Blagovna Znamka:Dawapara

Ime izdelka:Dawapara Novo iz Nerjavečega jekla, Antique Bronze Drevo Classic zapestnico Bangle Za Moški in Ženske Pomeni Unije Močno Nakit

Material:Nerjaveče jeklo

premer:58mm

Teža:25.14 G

Dropshipping:Da

1. Q:Kaj nakit, velikost je ?

A:Vse naše blago ima velikost opis podrobnosti.lahko preverite, ali ste primeren za vas .

2. V:Kdaj lahko dobim paket po plačilu ?

A:Standardna storitev traja približno 16-35 delovnih dni.Hitro traja približno 3-15 delovnih dni.Odvisno od cilja in cilj dejavnik.To lahko traja več časa, do 35-90 dni

3. Q:imam še vedno ni prejela artiklov po 35 dneh ,kaj je treba storiti,?

A:Mednarodni ladijski promet potrebuje več časa ,vas prosimo, počakajte nekaj dni, do 60.,če ste še vedno niso prejeli paket ,kontaktirajte nas, nudimo celotno vračilo, brez opravičila.

4.Q:ali dobim element v zdrobljen, kaj naj storim ?

O: Vsako stvar je dobro pregledati, preden odpremo, čeprav smo pakirani no, to še vedno ni mogoče izogniti, ker grobo deliti s dostava delavec.V tem primeru prosimo, obrnite na nas in mi sporočite, kako veliko količino v zdrobljen in nam nudijo sliko, bomo povračilo vas ali pon. vas.

5.Q:Kaj sem prejela je različne od sliko, kaj se je zgodilo?

O:Imamo veliko veliko naročil, vsak dan, kdaj mi bo to napak.Zato je tu zelo žal, da se vam težave.Vendar pa nas kontaktirate tudi svobodno, bomo poslati takoj, brez opravičila.Res res upam, da ne, da nam spora ali negativne povratne informacije.Po vsem ,vsa naročila so poslana iz ročno z našo delavca, zato upam, da nam dajejo priložnost, da popravi.Hvala vam za vaše razumevanje zelo veliko.

Vseh pet zvezdic povratne informacije, je zelo pomembno in moramo kupca, da nas pusti s petimi zvezdicami in delite svoje nakupovalne izkušnje v moji trgovini.

Postavka, ki bodo dobavljeni within2-3 dni, ko je polno plačilo se poravna.Če ne morete dobiti svoje predmete v čas, se najprej obrnite na nas, mi pa bomo preverili in reševanje je za vas takoj, vam bomo odgovor na vašo pošto v 24 urah normalno.Včasih so malo zamude zaradi vikend ali praznik, Drugačen način dostave sprejeti različne dni za dostavo element, ko oddate naročilo, si lahko izbere najboljši način za vas.

Vseh pet zvezdic povratne informacije, je zelo pomembno in moramo kupca, da nas pusti s petimi zvezdicami in delite svoje nakupovalne izkušnje v moji trgovini.

Ko ste prejeli paket in vse stvari, ki so dobre , želim vam lahko traja nekaj minut, da pustite nam povratne informacije.

Če lahko posnamete fotografijo, za predmet, ki ste ga dobili in pustite nam povratne informacije, da bo zelo lepo, za druge stranke, da bi izbira.

Če obstaja nekaj težav z da ali predmete ,prosimo, pošljite nam sporočilo, da po-prodajnih storitev za vas, preden pustite povratne informacije.

Oznake: crital samsung 51, chrismastree otroci, obleke za pse toya, boll ymca detroit, bombaž henley moški, controler 48v500w, bolsa vrečko motoboy, oblačila psi redki, bollywood gossips

Nastavitev Vrste NOBEN
Material ZLITINE
Spol Unisex
Funkcija Drugo
Obliko\vzorec KRŠKO
Kovine Tipa cinkove Zlitine
Blagovna Znamka Dawapara
Zapestnice Tip Bangles
Prevleka Silver Plated
Poreklo CN(Izvora)
Slog Klasična
Združljivost Drugo
Fine ali Moda Moda
Številka Modela QJB109600-1

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi