12V/24V Akumulator, Polnilnik Samodejni Inteligentni Utrip Popravila Vrste Univerzalni polnilec za baterije čistega bakra motocikel baterije

€18.23

€22.79

-20 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Dostava seznam: 1 x Avto Polnilec Baterij Model: AJ-618B Polnjenje območje: 12V24V Tok: 12V-10A, 24V-10A Izdelka specifikacije: 12V - 10A (Najdaljše), 24V - 10A (Največ) je območje Napetosti: 130V - 250V Izhod line: 60 CM čiste bakrene žice, Kako uporabljati: Rdeča posnetek "+" pole, črna posnetek "-" pole, napajalni Izdelek parametrov Ime Proizvoda: Popolnoma avtomatsko hitro polnilnik Moč: 130W Model: AJ-618B Napetosti: 130V - 250V Izdelek neto teža: 800 g Izhodni tok: 12V-10A 24V-10A Napajalni kabel, dolžina: 110 cm velikost Izdelka: 180*145* 70 mm Polnjenje območje: primerno za vse vrste baterij na trgu, 12V, 24V, 6AH-200AH (razen železa litijeve baterije)

Nasvet: Na koncu podroben opis proizvoda, z ročnim za polnilnik.

Trilogija pravilno delovanje prejetih polnilnik

① Najprej preverite napetost naše baterije.Napetost 12V baterija mora biti višja od 11V.

Način uporabe: polnilnik je samo povezan z pozitivnega in negativnega pola ( - ) baterije.Ni priključen na 220V napajanje.Zdaj zaslon prikaže trenutno napetost akumulatorja.

Če je napetost akumulatorja prikaže nižja od 11V.Obstajata 2 možnosti:

1. Baterije izguba je zelo resno, zaradi dolgoročnih nad-odvajanje.

2. Eden od baterije baterija je pokvarjena. (Tam so 6pcs 2V baterij v 12V baterija).To zahteva uporabo popravila operacije.

② Drugič, način delovanja: polnilnik ni priključen na baterije, samo priključen na 220V napajanje.Osvetlitev zaslona navzgor.Stikalo ročno/popravila gumb, se na zaslonu napetost je o 15V-16V; samodejna/inteligentni, prikaz napetosti je o 14V-15V.Bodo podatki razlikujejo glede na lokalno napajanje!Majhne vrzeli so normalni!

③ Tretjič, način delovanja: polnilnik priključen na 220V napajalnik in baterijo, in prikaz je trenutni zaslon (če je baterija popolnoma napolnjena, se lahko prikaže neposredno brez obremenitve članici, in če baterija ni popolno, ne bo trenutna vrednost, ki ni enaka 0)

Glede popravila delovanje:

Popravila funkcijo, sedanji pa bo večji.Ker je naše baterije so resno poškodovani ali uporabljeni za predolgo, notranje upornosti baterije se bo relativno velik.Svojo napetost bo okoli 16V.Polnilnik mora uporabiti visoko napetost 16V razčleniti kristali v baterije (kristali, ki proizvaja zaradi sulfidation).Obnovitev baterije, ta, da določeno količino aktivnosti.Tako njegova vrednost napetosti je razmeroma visoka.Ampak čas popravila ne more biti preveč dolgo.Ob istem času, ko je popravilo, nekdo mora biti v bližini, da preverite stanje polnjenja.Ker je napetost 16V je visoka napetost za 12V akumulator, če je previsoke, je čas polnjenja predolgo, pa tudi baterija se bo uničeno.Hkrati popravilo ni polno avtomatsko stop funkcijo.

O samodejnega popravila:

Samodejno popravilo je bolje za baterijo.Izberemo avtomatski način za polnjenje baterije.To bo prilagodi glede na stanje baterije, več in več energije v bateriji, manj in manj polnilni tok.Napetost samodejni način je o 15V.Ko je baterija je napolnjena na več in več moči, njegova napetost pade za približno 14V ali 13V.Nato polnilnik napetost je v skladu z baterijo lastna napetost.Tega modela je, da se zagotovi, da se baterija ne bo poškodovana zaradi čezmerno.Samodejni način je poln avtomatski stop funkcijo.

Uporabniški Priročnik

I. Povzetek

WL-serije stikalni napajalnik impulz hitri polnilniki so načrtovani in izdelani v našem podjetju, ki temelji na enotni-napetost baterija za 12V, 24V, 36V, 48V, 60V, 62V, 72V in 84V.

Inteligentni računalniški čipi so sprejeti za celotno nadzor procesov z naprednimi tehnologijami pulse width modulation (PWM).Ta serija izdelkov funkcija majhnosti, varnost in prilagodljivost, visoko stopnjo konverzije, je stabilen izhodni tok velik načrtovani obseg, dolgo časa traja, itd.

Kratkostična zaščita, povratne povezave zaščito, pregreje zaščite kot tudi nizko napetostjo, ki je na voljo.Zato, konstantni napetosti in konstantnim tokom, lahko pretvorimo zanesljivo s konstantno napetostjo (stanje v plavajoči stanje napolnjenosti.Zato, moč odpadkov in vode izgubo je mogoče zmanjšati med postopek polnjenja, baterije in pregrevanje in uvajanje mogoče odpraviti.Kot rezultat, življenjska doba baterije je močno razširjena!

II.Tehnični parametri

Model: WL-12-50 WL-24-30

Nazivna vhodna napetost: AC150V-250V

Nazivna delovna frekvenca: 50-60HZ

Celotno stopnja konverzije: 93%plusmn3%

Delovno temperaturno območje: -30℃ DO +35℃

III.Delo načini

Stalna trenutni način: ko napetost akumulatorja je nižja od polnilnika prednastavljeno napetost, delovni način je konstantnim tokom za polnjenje način, kjer stalno polnilni tok, ki ga je polnilec za baterijo.V tem načinu delovanja baterije in polnilnika so pod dobro zaščito.

Stalna napetost način: Sprejetje pulse width modulation (PWM), imajo lahko natančno kontrolo polnilni tok in izhodna napetost tako, da je baterija popolnoma napolnjena, hkrati pa ne preveč polna.

Curek način: Ko napetost akumulatorja pade prednastavljeno vrednost, polnilni tok bo postopoma zmanjšala na prednastavljeno vrednost, in polnilnik bo šel v curek, ki plava polnjenje način, bodisi iz konstantnim tokom način ali konstantni napetosti način.Tudi če se polnjenje je zaključeno, baterije še vedno lahko nastavite v plavajoči polnjenje način.

IV.Več zaščite

Pregreje zaščite: polnilnik bo samodejno zaprejo brez izhodni tok za varovalne namene, ko je njena temperatura je nad 105℃, in ko se temperatura zniža pod približno 80℃ ali napajalnik je zaprli za 10 minut, polnjenje proces se lahko nadaljuje.

Kratkostična zaščita: V primeru nenamernega kratek stik, polnilnika se bo samodejno zaprejo brez izhodni tok, in pisk za zaskrbljujoče.Ko pravilno priključen, postopek polnjenja se bo nadaljevala.

Oznake: polnilnik motocikla, avto polnilec impulz, 12 v, polnilec, 24 v polnilnik, polnilnik impulz popravila, 45 stopnja steblo, 24 voltni baterijski polnilnik, polnilec za baterije popravila, kolo polnilnik, anj

Blagovna Znamka anjing
Vrsta električni
Zaslon Da,
Številka Modela AJ-618B
Hitro polnjenje Da,
Paket Da,
Inteligentni Polnjenje Da,
Uporaba Standardna Baterija
Poreklo CN(Izvora)

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi