Poceni Poročni Veil za Romantično Poroko, Stranka enodelni Katedrala Dolžina 3M Bela, Slonokoščena Poročni Veil z Glavnik

€9.45

€9.95

-5 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Postavka Opis

1.Seznam je za izdelek, ki je opisan v samo naslov, ne vključuje drugih stvari.Priporočljivo je, da bi vsi dodatki skupaj, ki pomaga shrani, ladijski promet pristojbina.Poleg tega dodatki, ki bodo brez hitrega dostavo, če ji skupaj z obleke.

2.BARVA:Barva zastopanje se lahko razlikujejo glede na monitorje.Tam je tudi rahlo kromatične aberacije, ki jih povzročajo fotoaparat med barvo v fotografije in pravi postavke " barve.Barve so predmet dejanske elemente, ki ste jih dobili.

3.ČAS DOSTAVE:Ne vsi naši elementi so na zalogi.Prosimo vas, da preverite predvideni čas dobave na vsak eBay element stran, če bi.Če potrebujete obleke ali drugih predmetov nujno, se obrnite na nas za pomoč, preden da.

Povratne informacije

Oznake: sre tančico, akatsuki pokrov, metulj tančico, poročne cape tančico, poročni veil dolgo kratek, tančico, poročne, rdeča veils, katoliška mantilla tančico, zlato tančico poroko, čipke suncobran

Tehnika Appliqued
Veils Plasti Ena Plast
Številka Modela mall19062115
Spol ŽENSKE
Vrsta Katedrala Tančico
Veils Rob Slog Aplicirano Rob
Ime Oddelka Za odrasle
Material Poliester
Blagovna Znamka SexeMara
Postavka Vrsta Poročne Veils

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi