15PCS Ne Zdrsne Stopnice Obroči, Trakovi Varnost Proti Drsenju Prozoren lepilni Trak Varnost

€19.89

€39.78

-50 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Značilnosti:

【Zaščititi Vaše Družine】Naše anti-slip trakovi za preprečevanje stopnicah iz zdrsa in padca za otroke in hišne ljubljenčke.Vzemite stvari v svoje roke za zmanjšanje tveganja stopnicah pade v vaš dom z nedrsečo korake.

【Pregledno in prijazno】pregledno slog, lahko ohranijo prvotno barvo vaše stopnišče.Boste komaj opazili, da je to anti-slip trak na vašem stopnicah.Eco-friendly PEVA trak zagotavlja, da domače živali, otrok in starejših, ki so varni in ne počutim kot smirkovim papirjem.

【Prijazen do kože】 Je blagega teksturo to jasno, spodnji trak in stopnišč zajema ne povzroča trenje ali draženje.Še malo otrokovo občutljivo kožo je popolnoma varno, če plazil na stopnicah.Stopnišč korake za lesene stopnice, vrvico.

【Za notranjo in zunanjo uporabo】Naše Anti-Slip Stopnišče je nepremočljiva, močan in trpežen trak za stopnišča, stopnice, kuhinje in kopalnice, lesena stopnišča, betonske stopnice in kovinskih stopnišč-cepiči) po vsej hiši, kot so stopnice, stopnice, kuhinje in kopalnice.Uporabite jih lahko tudi na prostem (gladka tla).kot so garaže, krovi, rampe, čolni in bazeni.

Specifikacije:

Materiali: PEVA

Velikost: 10 cm*60 cm na kos

Paket Je Vključeno:

15pcs anti-slip trakovi

Opomba:

Ne poberem trak pogosto in se držijo z njim.

Je nameščen na gladko, suhe snovi.

Priporočamo, da uporabite to po namestitvi 12 ur.

Oznake: anti slip gumijastim trakom, anti slip tuš, anti slip trak, ne parka oblačila, Anti Slip, primeru goyard, proge proti drsenju, Kava Lestvici, kolena zdrsne, gripper kavelj

Slog Sodobno
Material PVC
Poreklo CN(Izvora)
Funkcija Na zalogi
Številka Modela OT0301
vzorec Trdna
Tehnika DIY

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi