Kensington Brezžični Strokovnjak Miške, sledilne kroglice Bluetooth 4.0 LE/2.4 Ghz (Velike Žogo Poiščite Prstan), z Drobno Embalažo K72359

€75.59

€99.46

-23 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Značilnosti

• Brezžične povezave prek Bluetooth® 4.0 LE ali USB nano sprejemnik • TrackballWorks™ programska oprema vam omogoča, da prilagodite vse 4 gumbi, nastavite kazalec hitrosti • DiamondEye™ optično sledenje tehnologije za premije kazalec nadzor in natančnost • Dodelitev-zmagovit Poiščite Obroč omogoča optično branje gor in dol straneh z lahkoto • Velik žogo je zasnovan kot popoln kroglo, da zagotovijo izjemno natančnost • Snemljiv zapestje ostalo podpira roko in zapestje za ergonomsko udobje • Dvoličan design deluje enako dobro tako za desničarje in levičarje uporabnikov • Auto-spanje pomaga varčevati z AA baterije • Združljivost z USB sprejemnik: Windows® 10, 8.1, 8, 7 in Mac OS X 10.8 in kasneje • Združljivost s tehnologijo Bluetooth 4.0 LE: Windows® 10, 8.1 in Mac OS X 10.8 in kasneje* • TrackballWorks združljiv z Mac samo, ko uporabljate 2,4 GHz povezava

Opomba 1: končal sledilne kroglice miši bo naredil vrsto strogih testov, preden zapustijo tovarno, da preveri, ali izpolnjuje standarde kakovosti.V tem procesu, praske, se lahko zgodi, vendar to ne bo nikoli vplivajo na delovanje izdelka.To je normalen pojav, ni del uradne zagotavljanja kakovosti klavzule Kensington.Zato ne moremo sprejeti vračilo in izmenjave, ki jih povzroča to, prosimo za razumevanje.Note2: v Skladu s pravili airlines, bomo odstranili dve AA baterije iz paketa, in nato poda svoje blago.Hvala za vaše razumevanje.

Kensington Strokovnjak Mouse® Brezžični Sledilne Kroglice

Dvojni Brezžični Tehnologiji

Vrhunsko brezžično svobodo, ki vam omogoča, da priključite prek Bluetooth® 4.0 LE, ki vam omogoča, da shranite dragocene vrata USB ali z zelo zanesljiv 2,4 GHz USB nano sprejemnik.

•Bluetooth 4.0 LE: pritisnite 3 sekund

Utripa modro = povezan; Utripa rdeče = zamenjajte baterije.

•2.4 GHz USB: povezan samodejno, ko se vstavi USB sprejemnik

TrackballWorks™ Prilagajanje

Brezplačno prenesete programsko opremo zagotavlja še bolj osebno izkušnjo, ki vam daje možnost, da določi širok spekter programskih funkcij za vsako od 4 gumbe, kot tudi prilagajanje kazalec in izbiro hitrosti.

DiamondEye™ Optično Sledenje

Movement detection tehnologija zagotavlja gladek, natančen kazalec nadzor, tako da boste lahko dobili, če želite na zaslonu hitreje, z manj roko gibanja, izboljšanje produktivnosti in učinkovitosti.

Poiščite Prstan in Veliko Žogo

Zavrtite vrtljivi gumb, da se pomikate navzgor in navzdol po spletnih straneh ali dokumentih s popolno lahkoto.Rdeče žogo je bil posebej zasnovan z absolutno sferične, trdo površino za natančno sledenje in nadzor.

1. Poiščite prstan in veliko žogo za natančno drsenje prsta 2. Uporabite TrackballWorks™ programska oprema za prilagajanje štiri gumbe funkcij, spreminjanje pomikanjem vedenje in fine tune kazalec.

Dvoličan Design

Deluje enako dobro tako za desničarje in levičarje uporabnikov, da bi dobili največ iz svoje sledilne kroglice

Snemljiv Zapestje Ostalo

Mehko oblazinjenje zibke roko in zapestje v ergonomsko udobje za bolečin produktivnosti med dalj dejavnost na računalniku.

Naklon Design

Strokovnjaki igra je bolj udobno.

Enostavno Čiščenje

Dimenzije

Certifikati & Switchs

Embalaža

Za Vaše Zdravje

Vam ni treba doseči ali se raztezajo, da uporabite tipkovnice ali vhodni napravi.

Pravilnih in napačnih načinov, da poskrbi vhodna naprava, tipkovnica in zaslon

Vaše roke in zapestja, je treba v približno istem nevtralni položaj, ko so vaše roke so ohlapno visi na vaši strani.Vaše zapestje ne smejo biti upognjene preveč za eno ali drugo stran.

Hranite zapestje in roko, v skladu z podlakti.

Oznake: miške, mause sem fio, igra z miško usb, bluetooth receiv, lqs gaming miška, igra z miško, raton mi, tiger miško bungee, miške, sledilne kroglice miši, brezžične miške

Vrsta Napajanja Baterija
Wi-Fi Obseg 10M
Število Gumbov 2
Blagovna Znamka Kensington
Paket Da,
Strani Usmerjenost Z Obema Rokama
Certificiranje ROHS
Številka Modela K72359WW
Vrsta 2.4 Ghz Brezžična
DPI 1000
Čas je, da trg Feb-14
Slog Trackballs
Število Valjev 1
Način Sledenja Optični
Bruto teža 670G
Poreklo CN(Izvora)
Vrsta Vmesnika Bluetooth
Način Delovanja Sledilna kroglica
Brezžična Tehnologija 2,4 GHz
Optična Ločljivost 1000 DPI

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi